• دوشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 00061771933
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

سه اقدام برای گسترش همکاری فناورانه ایران و چین

سه اقدام برای گسترش همکاری فناورانه ایران و چین

از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری‌های مشترک علمی و فناورانه میان محققان ایرانی و چینی از سه مسیر توسعه یافته است.

به گزارش ایسنا، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه روابط بین الملل علمی و دانشگاهی را همواره در اقدامات خود مد نظر داشته است. در این راستا نیز هر سال فراخوان های همکاری مشترکی را منتشر می کند. یکی از اقدامات این صندوق گسترش روابط علمی محققان ایرانی و کشور چین است. 

"همکاری با آکادمی علوم چین"، "همکاری با وزارت علم و فناوری چین" و "همکاری با بنیاد ملی علوم طبیعی چین" سه اقدام این صندوق برای توسعه این همکاری‌های مشترک است.

همکاری با آکادمی علوم چین

صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران ۶ سال پیش همکاری خود را با آکادمی علوم چین از طریق انتشار فراخوان صندوق علمی راه ابریشم آغاز کرد. تا کنون ۶ فراخوان مشترک منتشر شده است. بر اساس این فراخوان صندوق و آکادمی حداکثر از سه پروژه مشترک میان محققان ایرانی و چینی حمایت می‌کنند.

این فراخوان در راستای فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و محققان آکادمی علوم چین در قالب «پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» اعلام و اجرایی می شود.

همکاری با وزارت علم و فناوری چین

تا کنون یک فراخوان مشترک میان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری و وزارت علم و فناوری طبیعی چین منتشر شده است. دومین فراخوان مشترک این دو مرکز نیز امسال قرار است منتشر شود. بر اساس این همکاری از ۱۰ پژوهش میان محققان دو کشور حمایت می شود.

همکاری با بنیاد ملی علوم طبیعی چین

نخستین همکاری میان صندوق و بنیاد ملی علوم طبیعی چین امسال شکل گرفت و نخستین فراخوان همکاری منتشر شد. بر این ساس قرار است تا ۱۵ طرح مشترک میان محققان دو کشور برای اجرا حمایت شود. این طرح های پژوهشی مشترک در سه زمینه علمی علوم زیستی، علوم مواد و ریاضیات هستند. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با این همکاری های علمی و پژوهشی و حمایت، مسیر انجام پروژه های مشترک میان محققان دو کشور را هموار کرده است و محققان می توانند در بیشتر حوزه های علمی با یکدیگر همکاری داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha