• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 00062125720
  • خبرنگار : 30057

استفاده ۶۵ درصدی از کاتالیست‌های ایرانی در تولید آهن اسفنجی کشور

استفاده ۶۵ درصدی از کاتالیست‌های ایرانی در تولید آهن اسفنجی کشور

یکی از شرکت های دانش بنیان موفق به تولید دو کاتالیست در فرآیندهای صنعت فولاد شده است که این دو محصول دانش بنیان قرار است در چهارمین همایش دوسالانه بومی سازی کاتالیست در فرایند احیای مستقیم آهن، رونمایی شود.

به گزارش ایسنا، محمدامین ابراهیمی، قائم‌ مقام مهندسی فروش یکی از شرکت‌های دانش بنیان نفت فعال در حوزه صنعت نفت و گاز در نشست خبری امروز با اشاره به برگزاری چهارمین همایش دوسالانه بومی سازی کاتالیست در فرایند احیای مستقیم آهن، گفت: همایش‌های بومی سازی کاتالیست به میزبانی این شرکت هر ساله با تاکید بر بومی سازی فناوری های کاتالیستی  و فرآیندی در صنایع کشور برگزار می‌شود و ما به‌عنوان تولیدکننده یک محصول با تکنولوژی پیشرفته و راهبردی، به دنبال آن هستیم که با اجرای اقدامات ویژه، این فناوری ها را به جامعه هدف و مشتریان، معرفی کنیم.

وی برگزاری این همایش را ایجاد فضایی برای به اشتراک گذاری تجربیات در این حوزه ذکر کرد و یادآور شد: در روزهای نخست شروع به کار این شرکت دانش‌بنیان تولید کاتالیست در داخل کشور دور از ذهن به‌نظر می‌رسید، اما در حال حاضر مجموعه ای از کالاهای های‌تک و پیشرفته دنیا را تولید می‌کنیم؛ به طوری که با تولید ۹۰۰۰ تن از انواع کاتالیست های مختلف برای صنایع فولاد، پتروشیمی و پالایش نفت، علاوه بر رفع نیاز مجتمع های داخلی توانستیم در سال جاری، نخستین صادرات کاتالیست فولادی را به یکی از کشورهای همسایه نیز انجام دهیم.

ابراهیمی تاکید کرد: علاوه بر آن کاتالیست های صادراتی ما هم اکنون در راکتورها و ریفرمرهای مجتمع های فولادی، پتروشیمی و پالایشگاه سه کشور دنیا در حال استفاده است.

دبیر اجرایی چهارمین همایش دو سالانه بومی سازی کاتالیست در فرآیند احیای مستقیم آهن، یادآور شد: به دلیل کیفیت بالای محصولات تولیدی، این شرکت توانسته در مناقصات بین المللی و در رقابت با رقبای تولیدکننده کاتالیست جهانی که قدمتی بعضا ۱۰۰ ساله در این عرصه داشتند، برنده مناقصات شود و همچنین در کنار فروش محصول، خدمات فنی و مهندسی در حوزه کاتالیست را نیز به برخی از کشورها صادر کند.

به گفته وی ایران در حال حاضر رتبه دهم جهانی در تولید فولاد و رتبه نخست در تولید آهن اسفنجی به روش احیای مستقیم آهن را دارد و دسترسی به کاتالیست‌های آن در افزایش کارایی و بهره وری تولیدات آهن اسفنجی بسیار حیاتی است و این در حالی است که بیش از ۶۵ درصد از آهن اسفنجی کشور با کاتالیست های این شرکت تولید می شود.

به گزارش ایسنا، چهارمین همایش بومی سازی کاتالیست در فرآیند احیای مستقیم آهن در روزهای ۲۹ و ۳۰ دی ماه سال جاری در جزیره کیش برای مدت زمان ۲ روز در محورهای خودکفایی در تولید کاتالیست‌های فرایند احیای مستقیم آهن با خودباوری و دانش ایرانی،  بومی‌سازی زنجیره تأمین در مسیر اقتصاد مقاومتی، حمایت از دانش‌های نوین با هدف بسترسازی تولید انبوه، توسعه کاتالیست در صنایع فرایند احیای مستقیم آهن با نگاه ملی و فناورانه، توسعه دانش فرایند در صنعت فولاد کشور برگزار خواهد شد.

رونمایی از ۲ کاتالیست جدید و بهبودیافته مورد استفاده در صنعت فولاد این شرکت از برنامه های جنبی این همایش به شمار می رود. این دو محصول به لحاظ کیفی و عملکردی توانسته است در طول چهار سال استفاده در مقیاس نیمه صنعتی در صنعت فولاد، استانداردهای لازم را با موفقیت دریافت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha