• یکشنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400010802958
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

در سال جدید برای حل مشکلات دانش‌بنیان‌ها چاره اندیشی شود

در سال جدید برای حل مشکلات دانش‌بنیان‌ها چاره اندیشی شود

رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه، از تایید و ثبت ۶۱ اختراع از سوی محققان این پارک خبر داد و گفت: بر اساس سند اشتغال استان، تعهد ما در سال ۹۹ ایجاد ۹۷ شغل بود که خوشبختانه توانستیم در این مدت ۱۴۰ مورد اشتغال ایجاد کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر سیامک آزادی، شعار سال ۱۴۰۰ را بخشی از وظایف پارک‌های علم و فناوری دانست و اظهار کرد: پارک‌های علم و فناوری باید سال جدید در همه مراحل تجاری‌سازی شرکت‌ها، صدور مجوزها و ارائه تسهیلات به موقع در کنار شرکت‌ها باشند و برای حل مشکلات آنها چاره‌اندیشی کنند.

وی ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناورانه به عنوان یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های این مرکز یاد کرد و افزود: در سال گذشته تعداد ۳۱۶ ایده و درخواست به مجموعه پارک علم و فناوری ارائه شد که از این تعداد با ۱۰۲ مورد موافقت شد.

آزادی، تعداد دانش فنی منجر به محصول این پارک را از ۳۷ مورد در سال ۹۸ به ۴۲ مورد در سال ۹۹ دانست و یادآور شد: علاوه بر آن تعداد اشتغال از یک هزار و ۷۶۶ نفر به یک هزار و ۸۵۵، تعداد ثبت برند از ۶ مورد به ۸ مورد و افزایش شرکت‌های دانشگاهی نیز از ۱۱ مورد به ۱۷ مورد افزایش یافته است.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۲۶۹ واحد و هسته فناور در مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: از این تعداد ۱۶۷ مورد شرکت فناور و ۱۰۲ مورد نیز هسته فناور هستند که ۱۰۵ مورد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ۱۱۰ مورد در حوزه عمومی و ۵۴ مورد هم در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه تاکنون ۴۱۰ واحد و هسته فناور دیگر از مجموعه خارج شده‌اند و بنابراین در سال‌های فعالیت پارک، با در نظر گرفتن ۲۶۹ هسته و شرکت فناور فعلی، در مجموع ۶۷۹ شرکت و هسته فناور از حمایت‌های پارک برخوردار شده‌اند.

 آزادی تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان را ۶۰ شرکت دانست که از این تعداد ۴۰ شرکت تحت حمایت‌های پارک فناوری کرمانشاه قرار دارند و اضافه کرد: تعداد شرکت‌های دانش بنیان از ۵۴ مورد در سال ۱۳۹۸ به ۶۰ مورد در سال ۱۳۹۹ رسید که این تعداد باید بیش از این افزایش یابد.

رییس پارک فناوری کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های این پارک در حوزه سند اشتغال استان گفت: بر اساس این سند تعهد ما در سال ۹۹ ایجاد ۹۷ شغل بود که خوشبختانه توانستیم در این مدت ۱۴۰ مورد اشتغال ایجاد کنیم.

آزادی متوسط پرداختی تسهیلات پرداختی به هسته‌های فناور در مرحله رشد مقدماتی را ۷ میلیون تومان، شرکت‌های رشدی را ۶۰ میلیون تومان و شرکت‌های پارکی را حدود ۸۰ میلیون تومان ذکر کرد و افزود: حمایت‌های صورت گرفته از شرکت‌ها و هسته‌های فناور پارک از سه منبع اعتبارات پارک، صندوق پژوهش و فناوری زاگرس و صندوق نوآوری و شکوفایی صورت می‌گیرد که در سال گذشته ۲.۳ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات پارک، ۲.۷ میلیارد تومان از محل صندوق پژوهش و فناوری زاگرس و ۵.۴ میلیارد تومان از محل صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت ها پرداخت شده است.

وی از ارائه ۱۱۰ اختراع به مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه در سال گذشته جهت ثبت خبر داد و افزود: از این تعداد ۶۱ اختراع تایید و ثبت شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha