• سه‌شنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 1400022114634
  • خبرنگار : 71613

سرمربی تیم ملی کشتی آلیش زنان

وزنه‌برداری زنان دیرتر از کشتی مجوز گرفت اما شرایط بهتری دارد/قهرمان جهانیم اما توجه نمی‌کنند

وزنه‌برداری زنان دیرتر از کشتی مجوز گرفت اما شرایط بهتری دارد/قهرمان جهانیم اما توجه نمی‌کنند

آنا براتی معتقد است با اینکه زنان وزنه‌برار دیرتر از کشتی مجوز فعالیت گرفتند اما شرایط بهتری دارند و مسئولان بیشتر به آن‌ها توجه می‌کنند.

آنا براتی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد برنامه‌های تیم ملی کشتی آلیش زنان، گفت: بعد از آخرین اردوی تیم ملی قرار شد کشتی گیران در شهرهای خود تمرین کنند. گروهی تشکیل دادیم و هر ۱۰ روز یکبار به آن‌ها برنامه می‌دهیم و تکنیک‌هایشان را چک می‌کنیم. قرار بود مسابقات آسیایی آخر اردیبهشت برگزار شود و قصد داشتیم در این ماه دو اردوی آماده‌سازی داشته باشیم اما قرقیزستان به عنوان میزبان اعلام کرد که مسابقات به تعویق افتاده است. بنابراین اردوی ما هم لغو شد. از طرفی با موج چهارم شیوع کرونا هم روبرو بودیم که کار را سخت‌تر کرد.

او افزود: خیلی دوست داریم اردو برگزار کنیم اما همه چیز بستگی به کرونا دارد و نمی‌توانم برنامه دقیقی ارائه بدهم، حتی در برخی شهرها مثل مشهد باشگاه‌های ورزشی باز نشده است. هر زمانی که اتحادیه جهانی به ما تاریخ مسابقات را اعلام کند، برنامه‌ریزی دقیقی انجام می‌دهیم. با این حال کشتی‌گیران را رها نکرده‌ایم و تمریناتشان را منظم انجام می‌دهند. 

سرمربی تیم ملی کشتی آلیش زنان در مورد مسابقات داخلی و برون مرزی پیش روی زنان گفت: مسابقات آسیایی جهانی را داریم که مسابقات جهانی مثل هر دوره اواخر فصل پاییز برگزار می‌شود. از طرفی تا جایی که اطلاع دارم قرار است لیگ کلاسیک و آلیش را برگزار کنند، همچنین مسابقات قهرمانی کشور را هم مثل هر دوره اواخر سال داریم.

براتی معتقد است که مسئولان ورزشی به کشتی زنان توجه چندانی نداردند و در این زمینه گفت: فکر می‌کنم کشتی زنان هنوز جا نیفتاده و کشتی آلیش هم کم‌رنگ است. با اینکه وزنه برداری دیرتر از ما مجوز گرفت اما خیلی بیشتر به آنها توجه می‌شود تا به کشتی آلیش که قهرمان جهان است. واقعا برایم سوال پیش آمده که چرا به این رشته توجه نمی‌شود؟ البته خانم فرهادی زاد، معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان به مسابقات قهرمانی کشور آلیش آمد و قول‌های خوبی به ما داد. باید ببینیم این قول‌ها به چه شکل عملی می‌شود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۲۱ ۱۳:۳۳

از سال 2010 در کانادا پوشش پوشیده برای کشتی آزاد المپیکی زنان طراحی شد. باید اون را پیگیری می کردند. اما کشتی زنان را محدود به آلیش کردند. بعد هم کشتی کلاسیک توسط ایران اختراع شد که از ابتدا طرحی شکست خورده بود. کشتی آزاد زنان المپیکی است نه آلیش و کلاسیک. و حال آقای دبیر هم کلا اعتقادی به بانوان ندارد. تمام کشورهای همسایه مثل ترکیه قزاق ازبک آذربایجان و امثالهم دارند در این بخش کار می کنند به جز ما. حتی هند مدال جهانی دارد. گراپلینگ را هم به فدراسیون رزمی شوت کردند و آن هم کلا در هر دو بخش مردان و زنان تعطیل شد. اشکال اساسی در قانون غلطی است که گفته بیش از 50 فدراسیون نباشد و اجازه ایجاد فدراسیونهای جدید نمی دهند این میشه که کوراش چوحه گراپلینگ جوجیتسو موی تای کیک بوکس مدام در حال گردش بین ارگانهای مختلف هستند که بسیار غلط و غیرعلمی است. وزرای ورزش هم تمام وقت بنده فوتبال هستند و بقیه ورزش‌ها براشون کم‌ترین ارزشی ندارد. ضمنا آلیش یک کشتی سنتی است و کمترین ربطی به فری استایل که در المپیک هست ندارد و ما فقط در حال اتلاف وقت هستیم. وزنه برداری زنان هم از 2010 بحث راه اندازیش بود و بیش از ده سال فرصت سوزی کردند. کشتی هم جنین وضعی دارد و به جای این که بروند برای فری استایل پوشش طراحی کنند و با فدراسیون جهانی مذاکره کنند درگیر مسابقات آلیشی هستند که سالی یک مسابقه بین المللی هم به زور دارد.