• سه‌شنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400022114844
  • خبرنگار : 30165

نمایه شدن نشریه پژوهشگاه مواد و انرژی در اسکوپوس

نمایه شدن نشریه  پژوهشگاه مواد و انرژی در اسکوپوس

دومین نشریه علمی انگلیسی زبان پژوهشگاه مواد و انرژی با عنوان Journal of Renewable Energy and Environment (JREE)، در پایگاه استنادی بین‌المللی اسکوپوس نمایه شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا خاوندی، رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی و مدیر مسئول نشریات علمی این پژوهشگاه، با اعلام این خبر گفت: فصل‌نامه علمی JREE که با همکاری انجمن مهندسی شیمی ایران منتشر میشود، پس از فرایند استانداردسازی، انجام مکاتبات توسط سردبیر نشریه و احراز شرایط لازم با ارزیابی‌های به عمل آمده، در ماه می (May)  سال ۲۰۲۱ میلادی برای نمایه‌سازی در نمایه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به Elsevier، پذیرفته شد.

وی افزود: ساختار و ارکان نشریه شامل اعتبار و فعالیت‌های سردبیر، هیئت تحریریه و ناشر، ساختار، الگو و کیفیت مقالات، انتشار منظم سالیانه و به موقع مقالات با رعایت موازین، کیفیت داوری و اخلاق حرفه‌ای نشر، گستره جغرافیایی نویسندگان، اعضای هیئت تحریریه و داوران و کامل و استاندارد بودن وب سایت نشریه مهمترین معیارهایی است که در پذیرش نشریه توسط اسکوپوس مؤثر بوده‌ که طبق روال اسکوپوس، پس از گذشت مدت زمان مشخص و در ارزیابی آینده، نسبت به اعطای رتبه‌بندی (Q) به نشریه نیز اقدام خواهد شد.

خاوندی ضمن قدردانی از تلاش‌های سردبیر نشریه؛ دکتر محمد پازوکی و دست اندرکاران نشریه از بدو انتشار (از سال ۲۰۱۴ میلادی) تاکنون که منجر به موفقیت در این ارتقاء شده اند، این رویداد علمی را افتخاری برای حوزه نشریات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی برشمرد و اظهار امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک، مقالات این نشریه در پایگاه اسکوپوس، درج‌ شده و قابل مشاهده و جستجو خواهند بود.

 خاوندی در ادامه از پژوهشگران و علاقه مندان به موضوعات حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و محیط زیست دعوت کرد از طریق پیوند http://www.jree.ir و پس از نام نویسی، مقالات پژوهشیِ با کیفیت خود را در چارچوب الگوی نشریه و بر اساس راهنمای نویسندگان، ارسال کنند.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پایان خاطرنشان کرد: نشریه JREE، طی ۸ سال، ۲۴ شماره و ۱۶۴ مقاله از ۴۱۳ نویسنده از ۲۰ کشور دنیا منتشر کرده و بیش از ۵۵۹ داور از کشورهای مختلف، داوری مقالات را انجام داده‌اند.

بنابر اعلام روابط‌عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، نرخ پذیرش مقالات نشریه، ۴۰ درصد است و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه علمی GoogleScholar نمایه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha