به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، این ماهوارهها قرار است از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا بر روی یک موشک فالکون۹ اسپیسایکس در ساعت ۱۴:۵۶ به وقت منطقه زمانی شرقی(۲۳:۲۶ به وقت تهران) به فضا پرتاب شوند.
شرکتهای بریتانیایی برای ساخت این ماهوارهها تقریبا ۱۵ میلیون پوند از آژانس فضایی انگلستان دریافت کردهاند.
به گفتهی آژانس فضایی انگلیس این ماهوارهها آنها را در خط مقدم نظارت بر تغییرات جوی و حیات وحش قرار میدهد.
از جمله ماهوارههایی که به فضا میروند ماهوارهای برای فراهم کردن اینترنت اشیاء و ماهوارهای برای ردیابی حیات وحش هستند.
اینترنت اشیاء سیستمی است که وسایل و تجهیزات فیزیکی را به فضای مجازی مرتبط میکند. مانند دستگاهها، حیوانات دارای حسگر و تمامی وسایلی که به اینترنت متصل میشوند.
هر سه ماهواره توسط شرکت اسپیسفلایت(Spaceflight) مدیریت میشوند. این شرکت پس از رسیدن ماهوارهها به مدار از وسایل نقلیه فضایی خود برای انتقال آنها به مکان مورد نظر استفاده خواهد کرد.
دو عدد از این ماهوارهها توسط شرکت اسپایر(Spire) در گلاسگو(Glasgow) ساخته شدهاند که ارتباط نوری بین ماهوارهای را توسعه میدهند. این موضوع باعث ایجاد تغییری در نحوهی دریافت دادههای بزرگ از فضا میشود و به مجموعههای ماهوارهای امکان برقراری ارتباط در فضا را میدهد. همچنین باعث انتقال دادههای بزرگ با سرعت زیاد به هر نقطهای به از جهان از جمله مناطق دورافتاده و روستایی و حتی درون دریاها خواهد شد.
این دادهها درک ما از محیط زیست و تاثیری که بر آن میگذاریم را تغییر میدهد.
بودجه ساخت این ماهوارهها ۹ میلیون پوند بوده است.
ماهوارهی سوم توسط شرکت "In-Space Missions" در همپشایر (Hampshire) ساخته شده است و "Faraday Phoenix"نام دارد.
این ماهواره شش محموله برای شرکتهای ایرباس(Airbus)، لاسونا(Lacuna)، ستیکسفای(SatixFy) و آئترنوم(Aeternum) با خود به فضا میبرد.
سایر محمولههای این ماموریت شامل یک محمولهی دیجیتال است که این امکان را به کاربران میدهد تا بخشی از یک نرمافزار را برای بررسی به فضا بفرستند بدون آن که نیاز باشد ماهوارهی جدیدی ارسال شود.
شرکت ستیکسفای در منچستر از این ماموریت برای ارسال سیستم مخابرات ماهوارهای خود برای اولین بار استفاده میکند.
رایانههای مکعبی این شرکت میتوانند انتقال داده تا چهار گیگابایت بر ثانیه را پشتیبانی کنند.
انتهای پیام
نظرات