• سه‌شنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400042920982
  • خبرنگار : 71438

نمره منفی برای ژاپنی‌ها/ ضعف در تدارکات، شیوع کرونا در ناریتا

نمره منفی برای ژاپنی‌ها/ ضعف در تدارکات، شیوع کرونا در ناریتا

ژاپنی‌ها که در بدو ورود کاروان‌های ورزشی به توکیو با مشکل وسایل نقلیه مواجه هستند چگونه قادر خواهند بود که در اوج مسابقات ورزشکاران را به موقع به سالن‌های مختلف برای مسابقه برسانند؟

ایسنا/ تهران: آن روزی که در سالن هیگاشی هیروشیما در خلال بازی‌های آسیایی ۱۹۹۴، ژاپنی‌ها اتوبوس حامل کشتی‌گیران ما را دیر به سالن آوردند، محمدرضا طالقانی را تا آستانه سکته پیش بردند، زیرا طلایی‌ترین کشتی‌گیر ما آقای رسول خادم چیزی نمانده بود که نتواند بر روی تشک حاضر شود، اعتراض ما به ژاپنی‌ها تا جایی پیش رفت که هیات رئیسه فیلا تاخیر را موجه دانست و ‌خطر بزرگی از بیخ گوش کشتی ایران گذشت.

در آن روز شوزو ساساهارا رئیس فدراسیون کشتی ژاپن و نائب رئیس فدراسیون جهانی که خود قهرمان المپیک بود از همه‌ ما عذرخواهی کرد و چهره‌ی غم‌زده‌ی محمدرضا طالقانی حکایت از احساس مسئولیت او بود. اعتراض ایرانی‌ها به شیوه‌ی ضعیف ژاپنی‌ها در برگزاری مسابقات، میلان ارسگان رئیس وقت فیلا را بر آن داشت که به مسئولین برگزاری مسابقات اعتراض کند و قضیه با عذرخواهی ساساهارا خاتمه یافت. حالا بعد از ۲۷ سال از آن ماجرا در خلال مسابقات المپیک ۲۰۲۰ ژاپن وضعیت بدتر شده است، خبرها از ژاپن در چند بُعد ناامید کننده و نگران‌کننده‌ است.

ژاپنی‌ها که در نظم در جهان شهرتی وصف ناشدنی‌ دارند به نظر در میادین بزرگ در برگزاری مسابقات آسیب پذیرند، آنان در شلوغی اغلب اوقات کند عمل می‌کند. درواقع آن‌ها در تکرار کارها را می‌آموزند و اکثر آن‌ها خیلی از بهره‌ی هوشی بالایی برخوردار نیستند. نوابغ بی‌نظیر ژاپنی‌ها هستند که کشور را اداره می‌کنند.

خبرها از فرودگاه ناریتای توکیو حکایت از این دارد که سامورایی‌ها ظاهرا با چشم بسته المپیک را هدایت می‌کنند. صف‌های ‌وحشتناک ورزشکاران ‌ و اعضای کاروان‌ها در فرودگاه توکیو خطر گسترش کرونا را در ناریتا افزایش می‌دهد آنها حتی تا ۱۲ ساعت هم اعضای کاروان‌ها را در فرودگاه معطل کرده‌اند.

کشورهای مختلف از بی تدبیری ژاپنی‌ها در بدو ورود بسیار نگران و ناراحتند. سخت‌گیری آنان قابل درک است، آنان برای کنترل کووید ۱۹ تلاش می‌کنند ولی عملکرد آنان عملا بدلیل ایجاد ازدحام زیاد در ناریتا یک عامل اصلی انتقال ویروس می‌باشد. حالا پس از گذر از ماراتن کنترل بسیار سختگیرانه از فرودگاه باید منتظر اتوبوس و کامیون ماند تا ورزشکاران و وسایل و چمدان‌های‌شان را به دهکده ببرند. خبرها حکایت از این دارد که ژاپنی‌ها تقریبا یک سوم وسایل نقلیه موردنیاز را دارا هستند.

از کشوری با شاخص‌های مثبت اقتصادی خیلی بعید بنظر می‌رسد که چنین عملکرد بدی داشته باشند. اینها که در بدو ورود با مشکل وسایل نقلیه مواجه هستند چگونه قادر خواهند بود که در اوج مسابقات ورزشکاران را به موقع به سالن‌های مختلف برای مسابقه برسانند؟

شانس بزرگ توکیو در این است که در خلال المپیک از ترافیک ناشی از المپیک برخوردار نیستند وگرنه فاجعه‌ی ورزشی در تاریخ المپیک رخ می‌داد. معتقدم که انصراف خیلی از داوطلبان، عدم رغبت مردم ژاپن در برگزاری المپیک، وحشت بسیار زیاد از کرونا، عدم تمایل ژاپنی‌ها به واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ و واکسینه‌شدن ۴ درصد از جمعیت ژاپن، اختلاف در بین برخی از مسئولین در برگزاری المپیک، بحران روحی روانی در ژاپن، جملگی وضعیت اسفناکی در توکیو ایجاد کرده‌اند که نوید برگزاری یک المپیک بی روح را می دهد.

علی افتخاری - عضو فدراسیون جهانی کشتی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۴-۲۹ ۰۹:۰۸

این مقاله در هیچ کشوری جز ایران عزیز ما اجازه انتشار نمیگرفت، به علت استفاده از واژه های نژاد پرستانه و نفرت پراکنی نژادی... امیدی به انتشار نظرم ندارم فقط امیدوارم دیده شود و از این پس دقت بیشتری به خرج داده شود، استاندارد های بین المللی کم کم باید وارد سیستم های خبری و نقد نویسی ایران هم بشود، چرا شما پایه گذار آن نباشید ؟؟؟ ممنون.