به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نحوه تاثیر عناصر غذایی در بیماریهای گیاهی و نقش نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، مس و سیلیس سرفصل مطالب این جلسه است که چهارشنبه ۲۰ مرداد ساعت ۲۰ برپا می شود.
جلسه تاثیر عناصر غذایی در کنترل بیماریهای گیاهی با تدریس محمدعلی بقایی - دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس - برگزار میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن میتوانند به شناسه @hadi_Kianinezhad پیام دهند.
انتهای پیام
تاثیر عناصر غذایی در کنترل بیماریهای گیاهی
انجمن علمی دانشجویی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه رازی جلسهای با موضوع «تاثیر عناصر غذایی در کنترل بیماریهای گیاهی» را برگزار میکند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات