• پنجشنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400060403017
  • خبرنگار : 30165

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عنوان کرد

زیرساخت‌ دانشگاه‌ها برای جذب دانشجوی بیشتر مناسب نیست/افزایش ظرفیت پذیرش همچنان مشکل‌ساز است

زیرساخت‌ دانشگاه‌ها برای جذب دانشجوی بیشتر مناسب نیست/افزایش ظرفیت پذیرش همچنان مشکل‌ساز است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بر ضرورت وجود تعامل سازنده میان دانشجویان و مسؤولان از سوی اعضای شورای صنفی دانشجویان تاکید کرد و خطاب به اعضای شورای صنفی گفت: شما پل ارتباطی میان دانشجویان و مسئولان دانشگاهی و ستاد وزارت بهداشت هستید و برای موفقیت در حفظ این مسیر ارتباطی باید با اخلاق، دلسوزی و مهربانی هر دو سوی این مسیر را راضی نگاه دارید.

به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در نشست «انتخابات شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت» و «هیأت مرکزی نظارت بر شوراهای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت» که در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، بیان داشت: خداوند را شاکریم که در این دقایق پایان کار دولت بازهم در کنار شما دانشجویان هستیم و یکی از بهترین اجتماعات دانشجویی، یعنی جمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان را در کنار خود داریم. من به شما خداقوت می‌گویم و از این‌که در شرایط کرونایی بازهم در کنار شما هستم خداوند را شکرگزارم.

معاون فرهنگی و دانشجوی وزارت بهداشت با بیان این‌که من تشکر می‌کنم از همه همکاران خوبم که در این حوزه در طول این دو سال تلاش کردند و این تلاش در دوران کرونا بسیار سخت دنبال شد، یادآور شد: کرونا همه شرایط را دگرگون کرد و با این حال خداوند را شکر می‌کنم که همکاران من تلاش کردند تا شوراهای صنفی، دغدغه‌های خود را در این دوران همچنان دنبال کنند و اجازه ندادیم تا تلاش‌ها و دلسوزی‌های شما نادیده گرفته شود.

این مقام مسؤول با بیان این‌که اعضای شوراهای صنفی برای همه ما دارای ارزش خاصی هستند، ابراز داشت: اگر تلاشی در راستای رفع مشکلات دانشجویان انجام شده و به نتیجه رسیده است به واسطه روح مطالبه‌گری در شوراهای صنفی است که مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان را از دل دانشگاه به دل ستاد می‌رسانند.

وی اضافه کرد: وجود شورای مرکزی مجمع دبیران در شوراهای صنفی دانشجویان دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا اعضای شورای مرکزی صنفی هستند که مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان را از سراسر دانشگاه‌های علوم بزشکی برای ما احصاء کرده و این مشکل را به گوش ما می‌رسانند. در این مدت اعضای شورای مرکزی شورای صنفی دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی توانستند در حوزه آموزشی به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کنند.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ما در این دوره توانستیم با معاونت آموزشی وزارت بهداشت تعامل بسیار خوبی را ایجاد کنیم و مشکلاتی را که به صورت مشترک در میان این دو معاونت وجود داشت با همراهی یکدیگر حل کنیم. این اتفاق بسیار راه‌گشا است و مشکلات بسیاری را که دانشجویان در حوزه آموزشی دارند می‌تواند حل کند. من امیدوارم شورای مرکزی جدید بتواند ضمن حفظ این تعامل، توسعه دهنده رابطه ایجاد شده نیز باشد تا در سایه تعامل دوستانه و اخلاقی با این معاونت در رفع دغدغه دانشجویان در حوزه موضوعات متعدد آموزشی موفق باشیم.

لاری در ادامه گفت: شما پل ارتباطی بیان دانشجویان و مسؤولان دانشگاهی و ستادی هستید و از طرف دانشجویان با انجان انتخابات، انتخاب شدید که این مهم موجب شده تا شما دارای وجه خاصی باشید. البته داشتن رای دانشجویان، مسؤولیت شما را سنگین‌تر می‌کند زیرا از طرفی باید مخاطب خود را راضی نگاه دارید و از آن سو مسؤولان را با تعامل خوب، در کنار خود داشته باشید.

وی با بیان این‌که اگر تعامل و مهربانی نباشد نمی‌توان به نتایج دلخواه دست پیدا کرد؛ ابراز داشت: باید عاقل‌نگر باشید و به دور از احساسات به صورت عاقلانه در این مسیر رفتار کنید. به عقیده من اتفاقات خوبی با پی‌گیری‌های شما صورت گرفته و خواهد گرفت. این نکته را در مدت خدمت خود در نظر داشته باشید که انسان باید هوشمندانه مشکلات را مطرح کند و برای موضوعات مختلف حتما اولویت بندی لازم را داشته باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با هوشمندی از فرصت‌های خوبی که در اختیار شما قرار می‌گیرد استفاده لازم را ببرید؛ این هوشمندی باعث می‌شود از فرصت‌های کم استفاده بهتری را داشته باشید. در این میان ایجاد اعتماد میان گروه‌های هدف، بهترین راه کار برای حل مشکلات است. در همه جای دنیا اگر مردم به مسؤولان اعتماد کنند مشکلات به سرعت حل می‌شود بنابراین در ابتدا اعتماد میان خود، دانشجویان و مسؤولان را ایجاد کنید و در ادامه برای خدا خالصانه خدمت کنید زیرا اعتماد در سایه اخلاص و درستی شکل خواهد گرفت.

لاری افزود: در دوران کرونایی که پایان آن مشخص نیست؛ می‌توان از فضای مجازی استفاده لازم را برای عدالت در ارایه خدمات به دانشجویان در دانشگاه‌های علوم پزشکی فراهم کرد.

 این مقام مسؤول بر نبود زیرساخت‌های لازم رفاهی در فضای دانشگاه‌های علوم پزشکی برای جذب دانشجویان بیشتر تأکید کرد و گفت: متاسفانه زیرساخت‌های دانشگاهی برای جذب دانشجویان بیشتر مناسب نیست و این در حالی است که افزایش ظرفیت دانشجویان همچنان مشکل‌ساز است. البته مانعی وجود ندارد که دانشجو به دانشگاه‌ها افزوده شود، اما زیر ساخت‌های رفاهی یعنی غذای با کیفیت، سرانه ورزشی مناسب ، فضای خوابگاهی مناسب و ... نیز برای هر یک نفر دانشجو باید دیده شود و ارتقای این زیرساخت‌ها باید از مطالبات شما در شوراهای صنفی باشد.

وی ابراز داشت: در شورای گسترش که در خصوص افزایش ظرفیت دانشجویان تصمیم‌گیری می‌شود، مسؤولی از معاونت فرهنگی و دانشجویی وجود ندارد و این یعنی زیرساخت‌های فرهنگی و دانشجویی برای این افزایش مورد توجه نبوده است. 

معاون وزیر بهداشت یادآور شد: ما تلاش کرده‌ایم تا افزایش حق‌الزحمه دستیاران و دانشجویان اینترن و تحصیلات تکمیلی را نیز در این مدت داشته باشیم. در این میان افزایش ۵۰ درصدی را در سال گذشته داشتیم که این افزایش در کنار افزایش ۲۰ درصدی حق‌الزحمه این دسته از دانشجویان اتفاق بسیار خوبی را رقم زد. برای ایجاد بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی دانشجویان نیز در این دو سال تلاش فراوانی شد که به نتیجه رسید، اما اگر حق‌الزحمه دستیاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به حقوق تبدیل شود، این بیمه‌ها که اکنون دانشجو به صورت وام پرداخت کرده و در نهایت باید از جیب خود هزینه آن را پرداخت کند، در دل حقوق قرار خواهد گرفت.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان خطاب به دبیران شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: شما باید در کنار دلسوزی و محبت برای ایجاد تعامل میان جامعه هدف خود از خصوصیت شجاعت نیز بهره‌مند باشید تا بتوانید در خم و بیچ پی‌گیری‌ها خسته نشوید. من به شما امیدوارم و از شما به عنوان عضوی از خانواده سلامت کشور تشکر می‌کنم.  شما در این مدت در حوزه خیریه؛ جهادی و فعالیت‌های صنفی و رفاهی در حال خدمت بودید و و این را مطمئن هستم آینده در حالی در دستان شما خواهد بود که بسیار از امروز موفق‌تر خواهیم بود.

به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در ادامه این نشست مهندس رحمان خدابنده‌لو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت، بیان داشت: همانگونه که قول داده بودیم علی‌رغم شرایط سخت کرونایی که مدت ۱۷ ماه است کشور را در بر گرفته است، موفق شدیم نشست «انتخابات شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت» را با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار کنیم تا اعضای شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت را مشخص کرده و از این طریق بتوانیم دغدغه دانشجویان خود را شناسایی و در مسیر رفع آن تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: ما برسر قول و وعده خود صادقانه ایستاده‌ایم تا با شکل‌گیری این مجمع، برنامه‌ریزی دقیق‌تر و برنامه‌های بهتری را ایجاد کنیم که امروز این مهم انشاء‌الله رقم خواهد خورد. البته در این مدت نظرات شما عزیزان را دریافت کرده و پیگیری‌های لازم برای رفع دغدغه‌های دانشجویان به هر شکل ممکن انجام شده است.

این مقام مسوول با بیان این‌که امیدوارم با انتخاب افراد قوی و دلسوز در انتخابات مجمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت، بتوانیم مشکلات و دغدغه‌های عزیزان دانشجو را در دانشگاه‌های خود به خوبی دنبال کنیم، بیان داشت: داشتن تعاملات خوب در میان شوراهای صنفی و مسؤولان دانشگاهی و ستادی حتما می‌تواند به موفقت‌های لازم که همان رفع مشکلات دانشجویان است منتج شود.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: باید تلاش کنید تا در مسیر رفع مشکلات دانشجویان در ابتدا مشکل را به خوبی شناسایی کنید، از راه تعامل با مسؤولان دانشگاهی و در ادامه در صورت نیاز مسؤولان ستادی، بتوانید راه کارهایی که احصاء کرده‌اید را برای رفع این مشکلات ارایه دهید و در نهایت با تعامل خوب و سازنده از سر دلسوزی و مهربانی مشکلات را رفع کرده و در پایان یک سال کاری بتوانید از راه رفته خود راضی باشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha