• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400061410216
  • خبرنگار : 30057

لیست تجهیزات پزشکی کرونایی که ایران قادر به صادرات آنها است

لیست تجهیزات پزشکی کرونایی که ایران قادر به صادرات آنها است

رئیس اداره صادرات اداره کل تجهیزات پزشکی با تاکید بر اینکه ایران در شرایط پاندمی کرونا توانست تجهیزات و ملزوم بیماری کووید ۱۹ را در کشور تولید و صادر کند، گفت: ایران آمادگی صادرات این اقلام پزشکی و همچنین دانش فنی آنها را به سایر کشورها به ویژه کشور پاکستان دارد.

به گزارش ایسنا سید آصف مهدوی اردکانی امروز در رویداد آنلاین یکشنبه صادراتی ایران و پاکستان که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: در حال حاضر باید به دنبال فرصت‌های صادراتی باشیم که برای ما در دسترس‌تر نسبت به خیلی از کشورها باشد.

وی کشور پاکستان را با توجه به نزدیکی با ایران گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری در جهت صادرات دانست و اظهار کرد: تقریبا از سال ۲۰۱۰ که ما در نمایشگاه عرب هلث در دبی حضور یافتیم، با بخش تجهیزات پزشکی پاکستان و با برخی از شرکت‌های این کشور آشنا هستیم و از توانمدی‌های آنها در این حوزه مطلع هستیم و امیدوارم همکاری‌های خوبی میان صنایع ایران و پاکستان در این حوزه ایجاد شود.

مهدوی ادامه داد: در دو سالی که دنیا درگیر پاندمی کرونا بوده است، ایران ضمن آنکه توانست ظرفیت‌های تولیدی تجهیزات پزشکی مورد استفاده در کرونا را افزایش دهد، موفق شد محصولات جدیدی را در این حوزه به بازار عرضه کند.

رییس اداره صادرات اداره کل تجهیزات پزشکی، ماسک، گان و دستکش را از جمله محصولات مرتبط با پاندمی کرونا نام برد که علاوه بر تامین نیاز کشور به کشورهای اروپایی صادر می شود و خاطر نشان کرد: علاوه بر آن تولید انواع کیت‌های تشخیص کرونا اعم از سرولوژی، PCR و رپید تست و ونتیلاتور از دیگر دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در این حوزه است و آمادگی صادرات آنها و همچنین انتقال دانش فنی این محصولات به سایر کشورها به ویژه کشور پاکستان وجود دارد.

مهدوی، اتوکلاو، دستگاه امحاء زباله، انواع تخت‌های بیمارستانی، دستگاه الکتروشوک و سایر دستگاه‌های "های تک" حوزه پزشکی را از دیگر توانمندی‌های کشور در این زمینه نام برد و یادآور شد: ما به دنبال ارتباط تجاری دو کشور و تقویت تبادلات هستیم و در این زمینه وزارت بهداشت ایران همراهی خواهد کرد تا پروسه صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی به کشورهای دیگر به ویژه پاکستان تسریع و تسهیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha