• سه‌شنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400061611819
  • خبرنگار : 90047

خسروی وفا: بهترین نتیجه تاریخ را کسب کردیم/سیاست کیفی گرایی به خوبی جواب داد

خسروی وفا: بهترین نتیجه تاریخ را کسب کردیم/سیاست کیفی گرایی به خوبی جواب داد

رئیس کمیته ملی پارالمپیک با بیان اینکه سیاست کیفی گرایی به خوبی جواب داد، گفت: بهترین نتیجه تاریخ را در پارالمپیک کسب کردیم.

محمود خسروی وفا در گفت وگو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد کاروان ایران در بازی های پارالمپیک توکیو اظهار کرد: عملکرد کاروان در مجموع بالاتر از آن چیزی بود که ما پیش بینی کرده بودیم و این نشان داد که سیاست کیفی گرایی به خوبی جواب داد. البته ظرفیت ورزش کشور ما بالاتر از اینهاست و ما می توانستیم به نتایج بهتر نیز دست پیدا کنیم.

وی افزود: تلاش بر این است که در آینده با همین نگاه کیفی گرایی کارها را پیش ببریم تا به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.

خسروی وفا خاطرنشان کرد: لیست تمام نفرات اعزامی با مسئولیت‌هایی که داشتند قبل از اعزام به توکیو به کمیسیون فرهنگی و نهادهای نظارتی ارسال شد تا در این زمینه شفاف سازی لازم را داشته باشیم.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نام کاروان سردار دل ها نامگذاری شده بود، این مسئله راهگشای کارهای ما بود و ورزشکاران توانستند به مدال‌های خوبی دست پیدا کنند. همچنین حضور مادر شهید بابایی که به عنوان یک نیروی فرهنگی در کاروان فعالیت خود را انجام می داد با روحیه دادن به ورزشکاران در افزایش ظرفیت مدال آوری آنها بسیار موثر بود.

وی ضمن تشکر از ورزشکاران نابینا و کم بینا و عملکرد موفق آنها در این دوره از بازی ها افزود: باورش سخت بود اما ورزشکاران نابینا و کم بینا در این دوره عملکرد بسیار خوبی داشتند و مظلومی رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان ثابت کرد که باید به این فدراسیون اعتماد بیشتری داشته باشیم.

وی اظهار کرد: در این دوره بهترین نتیجه را در طول تاریخ بازی های پارالمپیک کسب کردیم و شرایط به گونه ای بود که در جاهایی که پیش بینی نقره داشتیم به مدال طلا تبدیل شد و تنها یک برنز در این دوره از بازی های برای کاروان کسب شد که واقعا نتایج راضی کننده بود.

وی در پایان گفت: اینکه بتوانیم در سه دوره پارالمپیک پی در پی مدال های خود را نسبت به سایر کشورها تثبیت نگهداریم موفقیت بزرگی است و این نشان می دهد که سیاست کیفی گرایی در این دوره از بازی ها به خوبی جواب داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۶ ۱۳:۱۲

حقیقت این است ورزش پارالمپیک ما در سایه بودجه محدود و مدیریت ضعیف در حال عقبگرد است و این منحصر به تیراندازی نیست ولی آقایان انتقادپذیر نیستند و پشت مدالهای محدودی که بدست می آوریم پنهان می شوند. در دوومیدانی سرمربی تیم بهمن رضایی عملکرد بسیار ضعیفی داشته و تعداد مدالهای ما از 13 به 11 رسیده و نفرات بسیاری عطای ورزش را به لقایش بخشیده اند و سه نفر هم به زیر پرچم کشورهای دیگر رفتند که یک موردش حامد حیدری بود که طلا هم گرفت. (محمد خالوندی و محسن کایدی هم به ترکیه رفتند) . در تیراندازی اگر جوانمردی نباشد هیچ نداریم. ولی هند از بی مدالی دوره قبل این بار 5 مدال گرفت چون 4 سال کار کردند ولی طی این 4 سال حتی یک استعداد جدید به تیم ملی تیراندازی وارد نشد. به جز تیر و کمان که تا حدی موفق بود در معرفی استعدادها (و نه کسب مدال که اونجا هم بد کار کرد) بقیه رشته ها ضعیف بودند. باید بگویند چرا طی 4 سال گذشته در شنا فعالیتی نکردند؟ در شنا اگر شاهین ایزدیار را حذف کنید چه پشتوانه ای داریم؟ برای زهرا نعمتی چه پشتوانه ای داریم؟ چرا 146 طلا در شنا توزیع میشه و ما نماینده نداریم؟ چرا در پینگ پنگ که 31 طلا داره ورزشکار نداریم؟ چرا در دوچرخه سواری 51 طلا داره فقط یک ورزشکار داریم که اونم آخر میشه؟ چرا به جز مواد پرتابی در سایر مواد دوومیدانی موفقیتی نداریم؟ چرا در پرش ارتفاع یا دوهای صدمتر یا ویلچررانی و ماراتن هیچ ورزشکاری نداریم؟ و این منحصر به این دوره نیست 20 سال وضع همینه. چرا از 1996 تا 2020 از نظر تعداد مدال در عدد 24 گیر کردیم ولی برخی کشورها مثل ژاپن از 20 به 50 مدال رسیدن؟ کسب این چند مدال که عمدتا در ورزش های قدرتی کسب می شود و عمدتا هم استعداد و تلاش خود ورزشکار است نه برنامه ریزی مسئولان. آقای خسروی وفا برنامه ای برای توسعه ورزش معلولان ندارند و شاید بهتر باشد افراد جوان و پرانگیزه با نگاه توسعه ای وارد این بخش شوند.

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۶ ۱۳:۱۴

این سیاست حذفی سبب سرخوردگی ورزشکاران می شود. در دوومیدانی 10 سهمیه را اعزام نکردیم علی نجیمی اعزام شد که نهم شد !!! در حالی که فتحی گنجی با رکورد نفر چهارم جهان اعزام نشد !!! این سیاست حذفی کاملا غلط و سلیقه ای است. این به اصطلاح کیفی گرایی زمانی خوب است که تعداد ورزشکاران با کیفیت شما هم ارتقا پیدا کند. نه اینکه 30 سال تمام در جا بزنید و فقط در مواد پرتابی مردان و پاورلیفیتینگ مدال بگیرید. مدالهای پرتابی و پاورلیفیتنیگ را از ایران حذف کنید چیزی نمی ماند جز 20 مدال در کل تاریخ. سوالی که باید جواب دهند این است چرا در شمشیرزنی بدمینتون بوچیا و خیلی رشته های دیگر حتی کسب سهمیه هم نکردند؟

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۶ ۱۷:۴۳

بیست سال پسرفت و عقبگرد !!