• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400062417733
  • خبرنگار : 71460

تفریح عجیب تونسی‌ها، صدای فعالان حقوق حیوانات را درآورد

تفریح عجیب تونسی‌ها، صدای فعالان حقوق حیوانات را درآورد

ورزش و تفریح عجیب "درگیری قوچ‌ها" در تونس با اعتراض فعالان حقوق حیوانات همراه شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از استار، پرورش قوچ برای مبارزه در تونس قانونی است. قوچ‌های قهرمان تا 7 هزار دلار قیمت دارند.

بوی نامطبوع فضولات قوچ و گاو از کوچه پس کوچه های شهر محمدیه تونس در 15 کیلومتری جنوب غربی پایتخت می‌پیچد. در انبارهای این شهر که دارای ساختمان‌های ناتمام و خیابان‌های بدون نام است، قوچ‌ها برای پرورش و مبارزه نگهداری می‌شوند.

خیلی از این مبارزه‌ها قبل از مراسم عید قربان بین قوچ‌ها برگزار می‌شود. خیلی‌ها برای دیدن مبارزات این قوچ‌ها جمع می‌شوند و این مبارزات را از نزدیک تماشا می‌کنند و به همین خاطر است که قیمت قوچ های برنده تا حد زیادی بالا رفته است.

در تونس قوچ‌هایی که برای مبارزه استفاده می شوند، کشته نمی‌شوند مگر اینکه در یک مبارزه شکست بخورند. در عین حال، صاحبان آنها می‌توانند به اندازه حداقل حقوق ماهانه تونس حدود 420 دینار (152 دلار) برای تغذیه آنها هزینه کنند.

مبارزه بین قوچ‌ها از چند دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد و حیوانات دائماً سر یکدیگر را می‌زنند تا یکی از آنها سقوط کند یا مجروح شود.

داور اغلب در محل انتخاب می‌شود و هیچ قواعدی در مسابقه وجود ندارد، جدا از اینکه مطمئن شوید هر قوچ دارای فضای دویدن برابر است.

اگرچه فعالان حقوق حیوانات بارها خواستار جرم انگاری این ورزش شده‌اند. طبق مواد 315 و 317 قانون مجازات تونس، یک نفر می‌تواند به دلیل سوء استفاده از حیوانات اهلی به 15 روز حبس و 4.80 دینار (1.70 دلار) جزای نقدی محکوم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۰۹:۲۱

دیوانه ها

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۲:۴۴

خدا عقل رو از آدم زوال نیاره

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۱:۰۹

ایسنا تو هم داری مثل صدا و سیما می شیااااا یه سر به ماجرای مسابقات سگ در ایران بزن مثل همون خروس بازی پدرانشون هست.ول کن ایسنا تو که خودت داغداری داغدار مرگ یک خبرنگار مظلومت که دل ما مردم را هم سوزاند .دنبال مسائل داخلی بگرد.این خبر مهر تایید به کارهای داخلی را هم می زنه

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۲:۲۶

البته این کار نادرست و گناه محسوب می شود اما سوال من این است حامیان حقوق حیوانات برای گاوبازی و کشتن حیوانات زبان بسته که بیش از۵۰سال در اسپانیا پرتغال و دیگر کشورهای اروپایی و امریکایی رواج دارد صدایشان در نمی آید؟؟ چرا آنجا نمی توانند حرفی بزنن یا اگر حرفی میزنند چرا گوگل آن را تیتر نمی کند؟؟

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۶:۴۵

احسنت حرف دقیق و منطقی بود! واقعا چرا گوگل باید همچین خبری رو واسه من تیتر کنه؟!

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۴:۳۴

اگر از منظر حقوق حیوانات باشه که ما خودمون هم سالهای ساله معرکه گیری خروس جنگی ها رو داریم

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۴:۴۴

شعور حلقه گم شده اکثر آدم هاست ! بی کاری و بی سوادی بلای خانمان سوز ملل هاست .

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۷:۲۰

..گاوبازی...خروس بازی...قوچ بازی...شاخ کرگدن...زهریه روباه..دندان ببر.....ر هر و الی ماشاالله...بسه دیگه..کرونا انتقام طبیعت رو داره میگیره

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۷:۴۴

اونا هم مثل ما سرگرمی و دلخوشی ندارن

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۴ ۱۸:۵۴

از نظر دسته بندی سرگرمی ها بهترین آنها کفتر بازی که هم حیوان کیف مکند هم صاحب آن و هیچ مشکل زیست محیطی ندارد

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۵ ۱۳:۵۷

اقای خبر نگاری که فکر کردی این خیلی تیتر مهمیه،زیاد خودتو ناراحت نکن، این قوچ ها در بیابان هم برای جفت گیری از این بدتر می‌جنگند، در گله گوسفندها، در بیابان،وووو فصل جفت گیری که میشه،مبارزه میکنن،

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۵ ۱۶:۳۵

حیوان ازار ها خدا ازشون نگذره

avatar
۱۴۰۰-۰۶-۲۵ ۲۱:۴۹

خب این هم یک رسم تونسی هست .سگ جنگی افقان‌ها تا خروس جنگی پاکستانی و هندی ها تا گاو بازی وگاوجنگی آندلسی ها .شتر جنگی عربها وترکهای عثمانی .....هر کشور ی رسمی دارد