• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۰ / ۲۰:۵۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400072921477
  • خبرنگار : 30057

نخستین مشاهده‌گر فرآیند "پراکندگی نور با نور":

دریافت جایزه معتبر مصطفی(ص) را افتخار و امتیاز بزرگ برای خود می‌دانم

دریافت جایزه معتبر مصطفی(ص) را افتخار و امتیاز بزرگ برای خود می‌دانم

نخستین مشاهده‌گر فرآیند "پراکندگی نور با نور" و از برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) گفت: از اعضای بنیاد مصطفی(ص) به خاطر روش مثال ­زدنی که در جهت ارتقاء تعالی علمی در جهان اسلام پیش گرفته ­است، صمیمانه تشکر می کنم.

به گزارش ایسنا، پروفسور یحیی تیعلاتی، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی (ص) ۲۰۲۱ و پژوهشگر حوزه فیزیک تجربی فیزیک انرژی بالا و نخستین مشاهده‌گر فرآیند "پراکندگی نور با نور" در مراسم اعطای چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص)، دریافت این جایزه را یک افتخار بزرگ و یک امتیاز بزرگ برای خود دانست و گفت: ابتدا می‌­خواهم از اعضای بنیاد مصطفی(ص) به خاطر روش مثال ­زدنی که در جهت ارتقاء تعالی علمی در جهان اسلام پیش گرفته ­است، صمیمانه تشکر کنم.

وی اضافه کرد: این موفقیت چیزی نیست که من به تنهایی به دست آورده باشم و بسیاری دیگر شایسته سهیم شدن این جایزه هستند و می­‌خواهم از همه همکاران در ATLAS ، ANTARES و KM3NeT تشکر کنم. تشکر ویژه از پروفسور Bengt Lund Jenssen، پروفسور Karl Jacob، پروفسور Andreas Hoecker از مؤسسه ATLAS و همچنین پروفسور Maarten de Jong، پروفسور Pascal Coyle و پروفسور Mauro Taiuti از ANTARES و KM3NeT دارم.

تیعلاتی خاطر نشان کرد: می‌­خواهم از همه همکارانم در دانشگاه "محمد پنجم" واقع در رباط و در دانشگاه "محمد اول" واقع در وُجده تشکر کنم. تشکر ویژه از همکار و دوستم Pr. Rajaa cherckaoui El Moursli دارم و همچنین می­‌خواهم از اساتید عبدالاسلام حمادا، جمال‌­الدین درکاوی، محمد بغدادی به خاطر تلاش‌­های فراوانی که برای علم و فیزیک ذرات در کشور ما انجام داده­‌اند و برای تشویق‌­ها و حمایت‌­های آنها تشکر ­کنم.

وی اضافه کرد: همچنین از دوستان و همکارانم Pr. Abdelilah Moussa و Pr.Antoine Kouchner (که امروز اینجا با ما هستند) و الهام بخش همه چالش‌­ها بودند، تشکر می‌کنم.

این محقق حوزه فیزیک انرژی بالا یادآور شد: من از همه اساتیدم، همه دوستانم و همه دانشجویان دکتری خود سپاسگزارم، از خانواده و محبت و حمایت آن­ها، از همسرم و فرزندانم که همیشه از من حمایت می‌­کنند تا ساعات زیادی را صرف تحقیقاتم کنم، تشکر می­‌کنم و به آن­ها می‌­بالم. کسانی که چالش‌­های من و زمانی را که برای تحقیق و سفر به خارج از کشور اختصاص می­‌دهم درک می­‌کنند، از صبر و حمایت آنها سپاسگزارم.

وی اضافه کرد: آخرین و مهمترین، سپاس فراوان از وزارت آموزش عالی و نوآوری ما، از CERN مدرسه بزرگ ما که در آن انسان و دانشمند پرورش می­‌دهیم، از مرکز ICTP عبد السلام، از شورای تحقیقات سوئدی، از برنامه Fullbright ایالات متحده و صندوق عرب کویت برای حمایت مالی ارزشمند آن­ها. من به تلاش­‌های خود ادامه خواهم داد و امیدوارم به رسمیت شناختن کار من توسط بنیاد مصطفی(ص) بتواند الهام بخش بسیاری از افراد دیگر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha