• جمعه / ۳ تیر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1401040301669
  • خبرنگار : 71613

افشاردوست: بازی با آمریکا پتانسیل والیبال ما بود/ ایران توانایی شکست برزیل را دارد

افشاردوست: بازی با آمریکا پتانسیل والیبال ما بود/ ایران توانایی شکست برزیل را دارد

کارشناس والیبال عملکرد ایران مقابل آمریکا در هفته دوم لیگ ملت‌ها را پتانسیل واقعی والیبال ایران دانست و گفت: باید به این تیم فرصت بدهیم تا ظرفیت واقعی خود را به نمایش بگذارد.

به گزارش ایسنا، تیم ملی والیبال ایران در چارچوب هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌ها شب گذشته(پنجشنبه) مقابل آمریکا به پیروزی سه بر صفر رسید و اولین شکست صدرنشین لیگ ملت‌های ۲۰۲۲ را رقم زد.

محمود افشاردوست کارشناس والیبال در گفتگو با ایسنا به عملکرد تیم ملی اشاره و بیان کرد: برد ارزشمند تیم ملی را تبریک می‌گویم. وقتی تیمی در همه آیتم‌های والیبال خوب کار کند، برنده می‌شود. شب گذشته تیم ملی ما هم در همه بخش‌ها خیلی منسجم و تیمی کار کرد. دست پاسور باز بود و با توجه به ساعدهای خوبی که به وادی می‌رسید، به راحتی توانست بازیکنان را تغذیه کند.

او افزود: از چند امتیاز اول مشخص بود که برنامه و دستور کار، راه انداختن سرعتی‌ها است. در ادامه هم اسفندیار سرویس‌های خوبی زد و خوشبختانه فاصله ایجاد شده تا پایان حفظ شد. بازی در ست دوم و سوم تقریباً پایاپای بود و آمریکایی‌ها هم خوب کار کردند اما بازیکنان ما عالی بودند، اشتباهات فردی کمی داشتند و برتری روحی و روانی تیم ما به واسطه پیروزی در سطح اول باعث شد تا حتی در مواقعی که بازی نزدیک بود، برنده شوند.

افشاردوست در پاسخ به این سوال که با توجه به نتایج هفته اول و بازی با بلغارستان انتظار می‌رفت تیم ملی مقابل آمریکا چنین عملکردی داشته باشد؟ بیان کرد: بارها گفته‌ام باید به این تیم فرصت بدهیم تا پتانسیل واقعی خود را به نمایش بگذارد. بازی‌های هفته اول مقابل هلند و ژاپن و همچنین دیدار با بلغارستان پتانسیل واقعی تیم ما نبود بلکه بازی دیشب نشان دهنده توانایی و پتانسیل تیم ما است. تیم ما در دیدارهای هفته اول انگار گیری داشت که نمی‌توانست راحت بازی کند. انگار استرس داشت و ترسو بازی می‌کرد.

او با اشاره به شکست ایران مقابل بلغارستان در اولین دیدار هفته دوم لیگ ملت‌ها گفت: بلغارها خوب بازی کردند و تیم ما را از کار انداختند اما به این معنی نبود که توانایی و پتانسیل کمی داریم. تیم در آن مسابقه بد کار کرد اما برگشت و بازی با آمریکا تیم متفاوتی بود. این تفاوت از نظر ذهنی و فنی مشهود بود.

این پیشکسوت والیبال در مورد ارزیابی خود از دیدار با برزیل در سومین مسابقه این هفته بیان کرد: برزیل هم تیم خوبی است و در ترکیب خود بازیکنانی دارد که طلای المپیک و مسابقات مهم جهان را فتح کرده‌اند. همچنین جوانانی هم حضور دارند که آینده برزیل خواهند بود اما تا الان فقط ۹ امتیاز کسب کرده است. این تیم مثل ما هیجانی والیبال بازی می‌کند اما اگر از نقاط ضعفش استفاده شود، قابل شکست است.

او با بیان اینکه برزیل در چند بازی گذشته خود نشان داده که در دریافت اول خیلی ثبات ندارد، تصریح کرد: با سرویس خوب می‌شود حمله برزیل که نقطه قوتش است را از کار انداخت. وقتی حمله این تیم از کار بیفتد یعنی ایران در دفاع و توپ‌گیری عملکرد خوبی داشته و می‌تواند از توپ‌های برگشتی خوب استفاده کند. اگر تیم ما به هر دلیلی نتوانست از سرویس خود به خوبی استفاده کند، می تواند راه حمله برزیل را با دفاع روی تور و داخل زمین مسدود کند. در مجموع تیم ما پتانسیل نمایشی خوب مقابل برزیل را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۳ ۱۶:۴۴

افشار دوست واقعا تک است. تمام تحلیل های والیبالیست ها یک طرف افشار دوست یک طرف

avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۳ ۱۷:۵۸

با درود فراوان و تبریک بسیار، کماکان بر نظر قبلی خود مصرّم. با تمامی احترامی که برای سرمربی نسبتاً پرافتخار فعلی و والیبالیست مطرح و ارزشمند و سرد و گرم چشیده سال‌های نه چندان دور کشور و نیز فدراسیون والیبال کشور قائل هستم، ذکر چند نکته و موضوع را بی مناسبت ارزیابی نمی کنم: ۱- تعدادی یا برخی یا شاید اکثر مدیران و رؤسا و سرمربیان و مربیان در اقصی نقاط و سرتاسر دنیا تمایلی به داشتن و تحمل معاونان و زیردستان و غیره (و بازیکنان) یا همکاران (و بازیکنان) تأثیرگذار بزرگتر یا قوی تر یا نام آورتر و یا مجربتر و با دانش و آگاهی و یا محبوبیت بیشتر از خودشان ندارند یا توانایی کار و تعامل با ایشان را در خود نمی بینند یا برایشان بسیار سخت و آزارنده است. شاید هم مقامات ذیربط امکانش را نمی توانند فراهم کنند. امیدوارم چنین موضوعی در ارتباط با والیبال کشور صدق نکند. ۲- جوانگرایی الزاماً امر پسندیده ای نیست، همانگونه که بزرگسال گرایی الزاماً امر پسندیده ای نیست. مهم در وهله نخست، حفظ تعادل بین دو امر مذکور است، سپس، دست به تصمیم گیری و انتخاب زدن در هر لحظه از کار (بازی و مسابقه) برای سبقت یکی بر دیگریست. ۳- بازیکن سالاری الزاماً امر ناپسندی نیست، چرا که سالار سالار است، همانگونه که مربی سالاری (سرمربی سالاری) الزاماً امر ناپسندی نیست، چرا که باز سالار سالار است، هر چند که سالار می تواند سالار نباشد. (حفظ تعادل مذکور و تصمیم و انتخاب مذکور) ۴- یادآوری این تک بیت از مرحوم شیخ اجل، سعدی، (دوستی با پیلبانان یا مکن - یا طلب کن خانه‌ای در خورد پیل) بی مناسبت نیست. جمعبندی در قالب یک پیشنهاد: کنار گذاشتن و نادیده پنداشتن و بهره نبردن از نام و آوازه و جایگاه و دانش و تجربه و و میدان دیدگی و غیره ملی و بین‌المللی و جهانی والیبالیست هایی نظیر فرهاد ظریف و سعید معروف و محمد موسوی و امیر غفور و فرهاد قائمی و پوریا فیاضی و مجتبی میرزا جانپور و شهرام محمودی و دیگر والیبالیستهای بزرگسال و ارجمندی که افتخارآفرین - به طور کم یا زیادی - بوده اند و از بسیاری لحاظ هم بر تیم ملی و هم بر تیم ها و رقبای خارجی تأثیرات شگرفی می توانند داشته باشند، و نیز، در تیم ملی با بردشان ملتی (نه الزاماً همه) شاد و با باختشان ملتی (نه الزاماً همه) غمگین شدند و شده اند، الزاماً امر پسندیده و درستی نیست. با تقدیم احترام