• یکشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401041912911
  • خبرنگار : 71664

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

نتایج حاصل از سمپوزیوم نقشه‌برداری مغز برای تمام جامعه مؤثر است

نتایج حاصل از سمپوزیوم نقشه‌برداری مغز برای تمام جامعه مؤثر است

دبیر اجرایی ششمین سمپوزیوم نقشه‌برداری مغز گفت: نتایج خروجی این رویداد علمی می‌تواند تمام مردم جامعه را تحت تاثیر قراردهد.

دکتر حسین قدیری در گفت‌وگو با ایسنا درباره نتایج ششمین سمپوزیوم نقشه‌برداری مغز که روز جمعه، هفدهم تیر ماه به پایان راه رسید، اظهار کرد: ششمین دوره این رویداد علمی برگزار شد. چنین رویدادی را نباید صرفا یک سمپوزیوم دانست، چرا که بزرگ‌ترین رویداد علمی نقشه‌برداری مغز است. پیش از برگزاری ششمین دوره سمپوزیوم، رویدادهایی را در یک بازه زمانی یک ماهه برگزار کردیم. همچنین در آینده نزدیک نیز رویدادهایی برگزار می‌شود. این سمپوزیوم در قلب رویدادهایی قرار دارد که در بازه زمانی یک ماهه برگزار شده‌اند.

وی با بیان اینکه نقشه‌برداری مغز حوزه‌ای جدید در دنیا و ایران به حساب می‌آید، توضیح داد: نقشه‌برداری مغز می‌تواند حوزه‌های آموزش، پزشکی، مهندسی، پژوهش و علوم انسانی را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین نه تنها دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها بلکه افراد جامعه هم تحت تاثیر یافته‌های این سمپوزیوم هستند.

دبیر اجرایی ششمین سمپوزیوم نقشه‌برداری مغز ادامه داد: هدف از برگزاری این رویداد علمی این است که متخصصان حوزه‌های مرتبط در کنار یکدیگر قرار گیرند. به طور مثال پزشکان در کنار مهندسان می‌توانند ایده‌های جدید را پیاده‌سازی کنند. نتایج حاصل از این ایده‌ها می‌تواند سبب افزایش سطح سلامت جامعه، ارتقاء سطح آموزش و پژوهش علوم اعصاب، روانشناسی و روان‌پزشکی، فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی شود.

به گزارش ایسنا، ششمین سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران (ISBM2022) به عنوان بزرگ‌ترین رویداد نقشه‌برداری مغز کشور با هدف ارائه‌ به‌روزترین اطلاعات، تبادل افکار متخصصین، توسعه، ترویج و معرفی تکنولوژی‌های برتر و مرتبط روز جهان با این حوزه از ۱۵ تا ۱۷ تیرماه ۱۴۰۱ توسط آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز برگزار شد. در این رویداد پنل‌های علمی در حوزه‌های مختلف مانند آنالیز کارکردی، تحریک الکتریکی مغز، تصویربرداری کارکردی، روش‌های تشخیص صرع برگزار شد. اساتید برتر با انجام بیشترین پژوهش در آزمایشگاه نقشه‌برداری مغز معرفی شدند، همچنین ۲ مقاله برتر این سمپوزیوم معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha