• شنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۱ / ۱۶:۴۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1401042517309
  • خبرنگار : 30165

لزوم بازبینی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی

لزوم بازبینی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی

در نشست بررسی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت‌علمی که با حضور معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی برگزار شد، پیشنهادات در خصوص اهمیت بازبینی آیین‌نامه ارتقا مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید مهرزادی، مشاور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در ابتدای این نشست ضمن خوشامدگویی به حاضران در نشست بر اهمیت بازبینی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: شاخص‌های جذب عضو هیات علمی باید با اهداف کلان کشور، دانشگاه‌ها و سیاست‌های وزارت بهداشت همخوانی داشته باشد.

در ادامه دبیران ۱۰ کلان منطقه آمایشی به بررسی مفاد آیین نامه پرداختند و پیشنهادات و نظرات خود را ارائه کردند.

دکتر معمارپور، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بخش فناوری در آیین‌نامه پیشین کم رنگ دیده شده و باید در این زمینه با پیگیری وزارت بهداشت تجدید نظر صورت پذیرد.

دکتر شهابی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی نیز با طرح این سوال که از به‌روزرسانی و تغییر در آیین‌نامه ارتقا به دنبال چه اهدافی هستیم، گفت: باید بررسی کنیم که می‌خواهیم تحقیقات را کیفی کنیم یا جایگاه فناوری را ارتقا بدهیم یا هدف توجه به بهداشت یا درمان است؟!

وی در ادامه پیشنهاد اضافه کردن بند جدید با موضوع خدمات، کارآفرینی و فناوری/ توسعه‌ای را مطرح کرد و گفت: در بخش فناوری باید به ثبت اختراع، تولید محصول، خدمات سیستم سلامت و غیره پرداخته شود.

دکتر ملک‌پور، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز بر یکسان بودن اغلب شاخص‌ها در وزارت بهداشت و علوم تاکید کرد.

دکتر منصور سیاوش دستجردی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: باید در آیین‌نامه نکات تشویقی لحاظ شود، زیرا برای تعیین مسیر آینده دانشگاه‌ها سرنوشت‌ساز است.

دکتر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: ماموریت‌های سپرده شده به اعضای هیات علمی پژوهشی تنها در سطح کشوری در نظر گرفته شده است، در حالی‌که در دانشگاه‌ها به سفارش ریاست یا معاونین ماموریت‌هایی به اعضای هیات علمی و پژوهشی سپرده می‌شود و باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

دکتر بیرودیان، دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست‌پزشکی یادآور شد: با قرار دادن فناوری در آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی، فشارها از نگارش مقاله توسط اعضای هیات علمی برداشته می‌شود و سبب کاهش تخلفات پژوهشی خواهد شد.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در پایان نشست دکتر علیزاده مشاور معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، اظهار کرد: نظرات و پیشنهادات دبیران کلان مناطق آمایشی در خصوص آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات‌علمی جمع‌آوری شده و ضمن تجمیع مباحث با هماهنگی کمیته علمی بازنگری آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی نسخه نهایی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نشست آینده که با حضور تمامی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار خواهد شد، تهیه و اعلام می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha