• چهارشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۱ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401072010771
  • خبرنگار : 71664

رئیس دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد؛

گفتگو، قوی‌ترین ابزار برای دانشگاه‌ها/ مراقبت از دانشجویان یک مسئله جدی است

گفتگو، قوی‌ترین ابزار برای دانشگاه‌ها/ مراقبت از دانشجویان یک مسئله جدی است

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی گفت: در دانشگاه هیچ ابزاری از گفتگو کردن قوی‌تر نیست؛ بی تردید اگر گفت و گو به معنای تعامل دو طرفه وجود داشته باشد، بسیاری از مسائل حل می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سعدالله نصیری قیداری در دومین جلسه‌ گفت‌وشنود هیئت‌رئیسه دانشگاه شهید بهشتی با اعضاء هیات علمی دانشگاه گفت: بنده تا جایی که فرصت اجازه‌دهد، علاقمند به شرکت در گفتگوها هستم چرا که مشورت در امور توصیه‌ی دین ما است. مشورت به این معنا نیست که همه نظر اکثریت را بپذیرند، بلکه باید به نظر اقلیت هم احترام گذاشت.

وی خاطر نشان کرد: اعضای دانشگاه شهید بهشتی یک خانواده هستند و مسائل یک خانواده باید در یک فضای منطقی، تاب‌آور و مسئولیت‌پذیر مطرح و برای آن چاره‌جویی شود.

وی تأکید کرد: مسائل آموزشی و دانشجویی در آغاز سال تحصیلی بسیار زیاد هستند و چالش‌ها و مشکلات عدیده موجود امسال مسئولیت ما را بسیار سنگین‌تر کرده است که از معاونان محترم برای تحمل این بار سنگین نهایت قدردانی را دارم؛ البته با وجود استادان دلسوز و کارمندان زحمت‌کش و دانشجویان باهوش  آن‌قدر ظرفیت داریم که می‌توانیم این مسیر سخت را طی کنیم.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با تأکید بر اهمیت برگزاری کلاس‌های درس گفت: در شرایط فعلی، وظیفه اساتید این است که به طور دقیق و به موقع، حتی با حضور حداقلی دانشجویان کلاس‌ها را تشکیل دهند؛ چرا که با وجود شرایط سختی که به آن اشاره شد، تمام این تلاش‌ها به این دلیل است که دانشجویان در کلاس سر حاضر باشند و تکالیف آموزشی خود را انجام دهند.

وی تصریح کرد: درست است که باید در دانشگاه تضارب آراء وجود داشته باشد اما این کار باید قاعده‌مند انجام شود. به طور قطع، آشوب را نمی‌پذیریم تا بتوانیم امنیت را تأمین کنیم. مراقبت از دانشجویان برای ما مسئله‌ای بسیار جدی است و به طور شبانه‌روزی در حال پیگیری برای تأمین این خواسته هستیم.

هیچ دانشجویی داخل دانشگاه شهید بهشتی بازداشت نشده است

دکتر نصیری درباره وضعیت دانشجویان بازداشتی در حوادث اخیر گفت: کمترین تعداد دانشجویان بازداشتی از دانشگاه شهید بهشتی است؛ آنها که ۶ نفر هستند بیرون از دانشگاه دستگیر شده‌اند.

وی در خصوص دلیل تغییر تصمیم دانشگاه درباره آموزش مجازی در ابتدا و انتهای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ تصریح کرد: از تیرماه سال ۱۴۰۱ بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی دانشگاه، تصمیم گرفتیم به دلیل مشکلات رفت و آمد و تسهیل شرایط دانشجویان، کلاس‌ها را مجازی برگزار کنیم که این تصمیم در هیات رئیسه تصویب شد و به واحدها ابلاغ و اطلاع رسانی شد، اما در نشست اجلاس روسای دانشگاه‌ها در سازمان علمی پژوهشی مقرر شد کلاس‌های تمام دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهیدبهشتی، اعضای هیئت‌علمی حاضر در جلسه، به صورت حضوری و مجازی درخواست‌هایی مطرح کردند که لزوم پشتیبانی‌های مالی لازم برای به نتیجه رسیدن تحقیقات دانشگاهی، لزوم گردهمایی‌های هفتگی علمی بین استادان و دانشجویان، تعیین اهداف بلند مدت برای دانشکده‌ها، فشرده‌سازی روزهای جلسات تدریس در مقطع تحصیلات تکمیلی، لزوم پیگیری برای آزادی سریع‌تر دانشجویان بازداشتی و بهره‌مندی آنان از کلاس درس، ایجاد فرصت برای متخصصان دانشگاهی در راستای گردهم‌آیی برای چاره‌اندیشی مسائل اجتماعی فعلی کشور و رفع دو پارچگی ساختمان دانشکده علوم و فناوری زیستی از جمله این درخواست‌ها بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha