• چهارشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401080402844
  • منبع : دانشگاه صنعتی امیر کبیر

در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه در دانشگاه امیرکبیر محقق می‌شود؛

مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی ایجاد می‌شود/تهیه سند ملی باتری لیتیومی

مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی ایجاد می‌شود/تهیه سند ملی باتری لیتیومی
عکس تزئینی است

بر اساس یک تفاهم‌نامه سه‌جانبه قرار است مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پژوهشگاه مواد و انرژی و ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد.

این تفاهم‌نامه بین دکتر سیدرضا غفاریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکترحمید امیدوار رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی و منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری  به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه سه‌جانبه در راستای ایجاد یک مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی و توسعه همکاری‌های فناورانه و طراحی محصول و توسعه بازار مرتبط با باتری‌های پیشرفته لیتیومی و باتری‌های پیشرفته نسل جدید جهت کاربرد در حمل‌ونقل الکتریکی و سامانه‌های فضایی منعقد شده است.

«تهیه و تصویب سند ملی باتری لیتیومی کشور و پیگیری و فراهم کردن الزامات قانونی و مالی اجرای سند»، «بهره‌گیری از ظرفیت طرفین جهت ایجاد مرکز ملی توسعه فناوری باتری‌های لیتیومی»، «شناسایی ذی‌نفعان بخش حاکمیتی و بخش خصوصی و ظرفیت‌های داخل کشور به منظور تقسیم کار ملی در اجرای سند»، «پیگیری تامین منابع مالی اجرای سند و ایجاد یک صندوق سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در زمینه فناوری باتری لیتیومی»، «نظارت بر اجرای سند ملی باتری لیتیومی و راهبری کلان در سطح ملی به منظور محقق شدن اهداف سند»، «مشارکت در توسعه فناوری‌های زنجیره ارزش باتری‌های لیتیومی»، «حمایت، مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایجاد و توسعه کسب‌وکار نوآورانه و فناورانه مشترک»، «تربیت دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی در زمینه ذخیره سازهای انرژی الکتریکی»، «همکاری در اجرای طرح کلان توسعه فناوری باتری لیتیومی» محورهای این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.  

این تفاهم‌نامه از تاریخ انعقاد به مدت سه سال معتبر خواهد بود تا اقدامات لازم جهت ایجاد ساختارهای قانونی هدف‌گذاری شده در تفاهم‌نامه فراهم شود و در صورت نیاز و توافق طرفین قابل تمدید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha