• سه‌شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1401102013128
  • منبع : جهاد دانشگاهی

در شورای راهبری شبکه ملی سرطان پستان تاکید شد؛

همکاری مجلس برای تسریع در راه‌اندازی شبکه ملی سرطان پستان توسط جهاد دانشگاهی

همکاری مجلس برای تسریع در راه‌اندازی شبکه ملی سرطان پستان توسط جهاد دانشگاهی

جلسه شورای راهبری شبکه ملی سرطان پستان در جهاددانشگاهی برگزار و بر ضرورت تسریع در راه‌اندازی مراکز پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان پستان در استان‌ها توسط این نهاد و با همکاری مجلس شورای اسلامی تاکید شد.

به گزارش ایسنا، جلسه شورای راهبری شبکه ملی سرطان پستان با حضور اعضای این شورا و همچنین دکتر زهرا شیخی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جهاد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر یعقوب فتح الهی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و حمایت از اقدامات انجام‌شده در راستای راه‌اندازی شبکه ملی سرطان پستان در استان‌های کشور، گفت: با توجه به اهمیت موضوع و آمار بالای ابتلا به این بیماری و همچنین توانمندی موجود در جهاد دانشگاهی در خصوص پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان پستان، لازم است  ظرفیت این نهاد در دیگر استان‌های کشور نیز توسعه یابد.

وی افزود: با توجه به حمایت‌های مجلس شورای اسلامی و تصویب بودجه راه‌اندازی مراکز پیشگیری و تشخیص زودرس سرطان پستان در قالب تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، لازم است در زمینه راه‌اندازی مراکز مذکور تسریع شود که البته در این زمینه به حمایت‌های کمیسیون بهداشت و درمان، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان برنامه‌ و بودجه نیازمندیم.

دکتر زهرا شیخی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به حمایت گسترده نمایندگان مجلس برای تصویب راه‌اندازی شبکه ملی سرطان پستان از سوی جهاد دانشگاهی، گفت: این سازمان سال‌ها است که در زمینه سرطان پستان فعالیت می‌کند و تجربه اندوخته در این مجموعه و همچنین نیروی انسانی متخصص موجود در این نهاد این امکان را فراهم کرده است که توانمندی متمرکز در تهران، به دیگر استان‌های کشور نیز تسری یابد. به همین منظور سال گذشته پیشنهاد ایجاد شبکه ملی سرطان پستان در مجلس مطرح و با رأی بالای نمایندگان تصویب شد.

وی افزود: باوجود مسائلی مانند تخصیص اندک بودجه مذکور تا این لحظه و همچنین ضرورت افزایش همکاری وزارت بهداشت و درمان در زمینه صدور مجوزهای لازم، جهاددانشگاهی باید مثل همیشه پیشگام باشد و معطل مشکلات موجود در مسیر نماند. با توجه به اینکه دو ماه تا پایان سال باقی‌مانده، لازم است مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان در تعدادی از استان‌های پیش‌بینی‌شده راه‌اندازی شود و در بودجه سال ۱۴۰۲ نیز باید بودجه اختصاص‌یافته به این موضوع افزایش یابد تا جهاددانشگاهی بتواند تا یک سال آینده همه کشور را تحت پوشش شبکه ملی سرطان پستان قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha