• دوشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401111713267
  • خبرنگار : 30057

تقاضا محور شدن و حکمرانی نخبگان رویکرد جدید طرح مساله محور بنیاد ملی نخبگان

تقاضا محور شدن و حکمرانی نخبگان رویکرد جدید طرح مساله محور بنیاد ملی نخبگان

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه هفتمین دوره طرح «احمدی روشن» تقاضا محور است، افزود: بر این اساس‌ در این دوره طرح‌هایی که دارای متقاضی بودند، مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، محمد صادق موحدی امروز در مراسم آغاز به کار هفتمین دوره طرح شهید احمدی روشن که در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: طرح‌های مربوط به مساله‌شناسی، دغدغه‌مندی و یادگیری مهارت‌های حل مساله با عنایت به عرصه‌های مختلف علمی و در قالب فعالیت‌های تیمی و با نظارت اساتید خبره و راهبران صنعتی، فرصتی برای توانمندسازی محققان ایجاد می‌کند و اگر این فعالیت به حل مسائل کشور گره بخورد، گام های مؤثری در رفع چالش‌های کشور برداشته خواهد شد.

وی افزود: از این رو این طرح با ابتکار بنیاد ملی نخبگان از سال ۹۶ با همکاری نهادهای فناورانه کلید خورد.

موحدی با بیان اینکه امروز شاهد برگزاری هفتمین دوره طرح احمدی روشن هستیم، یادآور شد: این طرح به همراه رویدادهای حمایتی مساله محور از مصادیق عینی برای ایجاد یک جریان مساله محور در رفع چالش‌های کشور است و این طرح‌ها می‌توانند الگوی پیشرو و جدیدی باشند که مورد توجه دستگاه‌ها قرار بگیرند؛ از این رو بنیاد تلاش می‌کند تا از تمام ظرفیت‌های خود برای حمایت از ایده‌ها بهره ببرد.

وی با تاکید بر اینکه این دوره با رویکرد جدیدی برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: توسعه دایره نخبگانی و مطالعه نخبگان برای بکارگیری آنها در دستگاه‌های اجرایی با هدف حکمرانی نخبگان از رویکردهای این دوره است.

معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: بر این اساس در این دوره به دنبال تعریف طرح‌هایی بودیم که نهادهای دیگر از آن بهره برداری کنند.

وی افزود: بر این اساس در این دوره طرح‌های تقاضا محور مورد پذیرش قرار گرفته است. 

به گفته این مقام مسوول، در این دوره ۴۷۶ هسته تشکیل شده است که از این تعداد ۳۶ هسته بر اساس ایده تقاضا محور بوده است. 

وی با اشاره به سابقه برگزاری رویداد، گفت: در دور اول این طرح ۶ هسته مساله محور بوده است و این تعداد در هفتمین دوره به ۴۷۶ هسته ارتقا یافت.

موحدی اظهار کرد: از ابتدای اجرای این طرح ۱۲۳۵ هسته نخبگانی تشکیل شده است. 

وی تاکید کرد: طرح توسعه هسته‌های مساله محور پژوهشی و فناورانه الگویی برای اجماع مؤثر اجتماع نخبگانی در حل مسائل کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha