• سه‌شنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401120906794
  • خبرنگار : 71567

معاون بین الملل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری:

امسال شاهد کاهش جذب دانشجوی خارجی در کشور بودیم

امسال شاهد کاهش جذب دانشجوی خارجی در کشور بودیم

معاون بین الملل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه جذب دانشجوی خارجی نباید دچار وقفه شود، گفت: طبق آمار در سال ۲۰۲۵ تعداد دانشجویان خارجی در جهان به ۸ میلیون می‌رسد که سهم ما از این تعداد ۱۰۰ هزار نفر است اگر چه امسال شاهد کاهش جذب دانشجوی خارجی بودیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محسن قمی امروز در مراسم چهاردهمین نشست سراسری معاونان و مدیران بینالملل مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه پیام نور، با تاکید با ضرورت توجه به رشد علمی کشور اظهار کرد: بنا بر اعتراف آمارها و نشریات آماری رشد علمی و فناوری کشور در ۴۴ سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی به نقش رهبری در رشد علمی کشور تاکید کرد و گفت: رشد علمی مدیون هدایت مقام معظم رهبری بوده است، به عنوان مثال اولین پارک فناوری به دستور ایشان در اصفهان ایجاد شد و تأکیدات ایشان باعث رشد جنبش‌های نرم افزاری و همچنین اسناد بالادستی شد.

قمی ادامه داد: مقام معظم رهبری اصرار دارند که مسیر رشد علم و فناوری باید ادامه پیدا کند و این روند به هیچ وجه نباید دچار وقفه شود.

وی درباره نقش مهم دانشجویان خارجی در افزایش تعاملات بین ‌المللی افزود: طبق آمار در سال ۲۰۲۵ تعداد دانشجویان خارجی در جهان به ۸ میلیون می‌رسد که میانگین سهم ما ۱۰۰ هزار نفر است، امسال شاهد کاهش دانشجوی خارجی بودیم.

معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها همچنین بیان کرد: حضور دانشجویان خارجی در کشور باید علاوه بر مسائل آموزشی؛ دستاوردهایی همچون توسعه فرهنگ ایران و فرهنگ انقلاب اسلامی را بعد از فارغ التحصیلی همراه داشته باشد.

وی اظهار کرد: علم مدرن اصول و مبنایی دارد و متعاقب آن فرهنگی با خودش همراه دارد ما نیز باید علمی مبتنی بر فرهنگ خودمان داشته باشیم در کشورهایی مانند مالزی و اندونزی نیز جریانی وجود دارم به نام علم دیگر که مبتنی بر فرهنگ بومی خودشان می‌باشد.

قمی درباره کمک علمی کشور به جبهه مقاومت گفت: باید دوستداران ایران در گوشه و کنار جهان مورد لطف قرار گیرند و ما باید علم و فناوری را به کشورهایی که دچار آپارتاید علمی هستند انتقال دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha