• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402031610203
  • خبرنگار : 71613

افشین داوری: در حال ارزیابی احسان حدادی هستیم/ دوومیدانی خانه ماست

افشین داوری: در حال ارزیابی احسان حدادی هستیم/ دوومیدانی خانه ماست

سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: تغییر زمان برگزاری جام امام رضا (ع) از۳۰ اردیبهشت به خرداد ماه معقول نبود.‌

به گزارش ایسنا، سومین دوره رقابت‌های بین‌المللی دوو میدانی جام امام رضا (ع)گرامیداشت استاد علی باغبانباشی طی روزهای ۱۷ و ۱۸ خرداد به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب برگزار خواهد شد.

در این مسابقات هفت تیم باشگاهی از ایران و پنج تیم خارجی حضور دارند. عراق، ارمنستان، تاجیکستان، افغانستان و ایران کشورهای حاضر در این مسابقات هستند.

افشین داوری، سرپرست فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری پیش از شروع این مسابقات گفت: جام امام رضا باید خیلی قوی تر و جدی تر تلقی می‌شد. امیدوارم بتوانیم در سال‌های آتی شرایط مطلوب‌تری برای این مسابقات فراهم کنیم‌. حداقل باید سه ماه قبل از مسابقات ستادی تشکیل شود و دوستان رسانه در جریان قرار بگیرند و نقطه نظراتشان را بگیریم تا بتوانیم جامی در شان امام رضا (ع) برگزار کنیم. 

او در ادامه افزود: قرار بود این مسابقه در ۳۰ اردیبهشت ماه برگزار شود اما به هر دلیلی به تاریخ فعلی منتقل شد. به نظرم خیلی با برنامه نبود و عقلایی نبود چون عقبه این روزها ارتحال امام و چند روز تعطیلی را داشتیم و می توانست آسیب جدی بزند. این اتفاق هم افتاد چون فکر می‌کردم برخی از کارهای برون مرزی انجام شده اما نشده بود و کارهای مربوط به اخذ ویزا برای برخی از کشورها از جمله هندوستان محدود شد. هندوستان خیلی دوست داشت شرکت کند. وقتی چنین جام هایی در تقویم کنفدراسیون آسیا و جهان قرار می گیرد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. الان برخی از ورزشکاران دختر و پسر ما در اینجا می‌دوند چون ۳۰ امتیاز برایشان خواهد داشت. 

او  افزود: باید بتوانیم  در آینده کارهای دیگری انجام بدهیم از جمله پرداخت جایزه دلاری تا به ورزشکاران انگیزه بدهد. ما باید پیشنهاد این موضوع را به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بدهیم و از این موضوع برای ارتقاء دوومیدانی خودمان استفاده کنیم.

داوری به لزوم فراهم کردن امکانات برای برگزاری این مسابقات در سال‌های آینده گفت: برای ارائه تقویم برنامه خودمان به آسیا نیاز به امکانات خوب حرفه‌ای داریم که باید حداقل در چند استان مطرح مثل خراسان رضوی فراهم کنیم. مشهد امکانات زیرساختی از نظر استادیوم را دارد. ظرفیت لازم را دارد اما به تجهیزات نیاز است و اگر قرار است این مسابقات تداوم داشته باشد و امتیازش از ۳۰ تا ۱۰۰ برود، نیازمند توجه است. 

سرپرست فدراسیون دوومیدانی با بیان اینکه اگر در خدمت جامعه دوومیدانی باشم به موضوعاتی از جمله مدارس دوومیدانی تاکید می‌کنم، ادامه داد: از روز اول بر این موضوع تاکید کرده‌ام. ما ۶۳ مدرسه دوومیدانی داشتیم که ورزشکاران خوبی را هم شناسایی کردیم. الان هم باید وضعیت این مدارس را بررسی کنیم. همچنین برنامه بلندمدت، میان مدت وکوتاه مدت داریم. کوتاه مدت که بحث بازی‌های آسیایی و سهمیه المپیک پاریس است. میان مدت برای چهار سال بعد از المپیک است و بحث استعدادیابی و توجه به رده‌های پایه است.

او در ادامه افزود: یک احسان حدادی برای المپیک پرورش دادیم و صاحب یک مدال المپیک شدیم، اگر به پیشینه احسان حدادی  و تیمش برگردیم نزدیک ۱۴، ۱۵ ورزشکار خوب بودند که بیشترشان صاحب مدال آسیا شدند. بالغ بر ۲۰ سال زمان برد که به یک مدال المپیک رسیدیم. شعار ۱۴۷ مدال المپیک نیاز به پیشینه طولانی مدت دارد و بخشی از آن توجه به جوانان و نوجوانان است.

سرپرست فدراسیون دوومیدانی همچنین در مورد حضور در بازیهای آسیایی گفت: در حال عقد قرارداد با یک اکیپ ماساژور و فیزیوتراپ هستیم تا زمان بازی‌ها کنار ما باشند. تعداد ورزشکارانمان هم محدود هستند. کارشناسان بالادستی ما در ورزش پیش‌بینی اخذ مدال در بازی های آسیایی ندارند اما خوشبختانه استعدادهایی داریم که اگر بتوانند از استعداد بدنی خود استفاده کنند، موفقیت‌های قابل قبولی را در بازی‌ها خواهیم داشت. 

او در مورد اینکه حضور نداشتن ورزشکاران شاخص ایران همچون احسان حدادی و حسن تفتیان در جام امام رضا اعتبار این مسابقات را برای کشورهای خارجی شرکت کننده کاهش می‌دهد، بیان کرد: فدراسیون قبل اتفاق قشنگی را رقم زد و جام امام رضا را در کنفدراسیون آسیا ثبت کرد. باید از قبل برنامه‌ریزی می‌کردیم تا ورزشکار ما می‌دانست در پیک برنامه‌هایش حضور در این جام را برای خود در نظر بگیرد. این  موضوع از دست من خارج بود چون برنامه‌ها را بسته بودند. آقای حدادی باید برنامه‌ای برای خود تدوین می‌کرد تا به هدفش در بازی‌های آسیایی برسد و از قبل تصمیمات گرفته شده بود. 

او در این مورد افزود: می پذیرم وقتی جامی را برگزار و از تمامی آسیا دعوت می‌کنیم نیاز است ابتدا خودمان با تمام توان حضور داشته باشیم. باید برای جام امام رضا انرژی و وقت بیشتری بگذاریم و این جام را دارای اعتبارات و منابع مالی بیشتری کنیم تا منابع انسانی داخلی و خارجی حضور فعال داشته باشند. 

داوری در مورد عدم حضور تفتیان در این مسابقات گفت: تفتیان هم برنامه‌هایش را ردیف کرده بود اما مطمئن هستم اگر فدراسیون تکلیف می‌کرد که باید در جام امام رضا حضور پیدا کند، با توجه به اینکه یکی از مودب‌ترین ورزشکاران است، قطعا این موضوع را انجام می‌داد اما به نظر می‌رسد حساسیتی در این مورد نبوده است. شک نکنید در آینده بهتر تصمیم‌گیری می‌کنیم.

داوری در مورد حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از دوومیدانی برای بازی‌های آسیایی گفت: حدود ۲۱ روز است که به فدراسیون آمده‌ام و جلسات متعددی را با کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش داشته‌ام. حمایت‌ها همیشه هست اما به موقع بودنش اهمیت دارد. ما برای بازی‌های آسیایی نیاز به حمایت در ۶ ماه اول سال داریم. برای رسیدن به مدال به توزیع به موقع منابع نیاز است که خوشخبتانه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش کاملا همراه بودند. 

او در مورد حمایت از احسان حدادی با وجود افتی که داشته، گفت: وقتی سال ۱۳۹۰ وارد عرصه حمایت از آقای حدادی شدیم، خیلی مصمم بودیم که مدال کسب می‌کند اما خیلی از کارشناسان این اعتقاد را نداشتند. سه اسپانسر آمدند. آن موقع اعتبارات فدراسیون زیر یک میلیارد بود و بچه‌ها خیلی اعتراض کردند که اگر این را توزیع کنید و به همه بدهید بهتر است. مدال المپیک لندن باعث شد وارد مجموعه فدراسیون‌هایی شویم که المپیکی هستند و این موضوع اعتبارات قابل توجهی را وارد فدراسیون کرد که توانایی فدراسیون را برای حمایت از استعدادها به وجود آورد. 

داوری در ادامه افزود: ما برای حدادی اسپانسر گرفتیم نه فقط او بلکه برای تفتیان و سایر ورزشکاران مستعد هم همین شرایط را ایجاد کردیم. الان هم بلیت حدادی توسط اسپانسر تهیه شده است. یکسری پول توجیبی هم داده شده است اما هنوز با مربی‌اش قرارداد منعقد نشده است. صحبت هایی با او دارم که اگر به نتیجه ای برسیم و شرایط فراهم شود از او توقع مدال خوب هم داریم. ما در حالت ارزیابی او هستیم. به محض اینکه شرایطش را ارزیابی کند تصمیم منطقی می‌گیریم.

داوری در پاسخ به این سوال که قصد شرکت در انتخابات دوومیدانی را دارد، بیان کرد: دوومیدانی خانه ماست. وارد عرصه‌ای شده‌ام و وزارت ورزش به من اعتمادی کرده است. اگر بگویم علاقه ندارم بیراه گفته‌ام. کاملا علاقه‌مند هستم. ورزشکاران ما هم به طبیعتم آشنایی دارند و راه و روشم را می‌دانند. در تصمیماتم خرد جمعی حاکم است که می‌تواند اهداف و به تبع آن برنامه تدوین شود. من جزو کوچکی از مجموعه منابع نیروی انسانی تصمیم‌ساز فدراسیون دوومیدانی هستم. بنابراین علاقمند هستم. در صورتی که مورد وثوق کل جامعه دوومیدانی باشم و آرا را بگیرم می مانم. البته الان به این فکر نمی‌کنم بلکه تمام فکرم این است که در بازی‌ها بار دیگر خودمان را مطرح و ثابت کنیم. امیدوارم بعد از بازی‌های آسیایی روی این موضوع هم اگر مورد پسند جامعه بودم با همکاری دوستان می‌ایستم و اهدافمان را دنبال می‌کنیم. اگر مورد پسند هم نبودم باز هم کنار جامعه دوومیدانی هستم.

سرپرست فدراسیون دوومیدانی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی چند مدال برای تیم دوومیدانی ایران در بازی‌های آسیایی دارد؟ گفت: هیچ مدالی را پیش‌بینی نمی‌کنیم اما تلاش می‌کنیم که بازی‌های آسیایی را به یک فرصت تبدیل کنیم و ‌منابع انسانی‌مان را توسعه بدهیم. پیش بینی کارشناسان ورزشی کاملا با عدد و رقم و مقایسه آن با اعداد و رقم‌های آسیاست. البته مسابقه میدان خاصی است و نمی‌شود خیلی به تاپ‌لیست‌ها اکتفا کرد. تیمی کیفی می‌بندیم و اصلا کمیته هم با توجه به منابع اجازه تیم کمی به ما نمی‌دهد.

او در مورد تغییرات مدیریتی زیاد دوومیدانی در سال‌های اخیر بیان کرد: گاهی حوادث غیرمتتظره نقش داشته و گاهی هم به خاطر عدم توجه است. سال‌های قبل خیلی خوب جلو می‌رفتیم اما تغییرات مدیریتی باعث شد فاصله‌ای جدی و معنادار بگیریم. من به ثبات معتقدم.

داوری در مورد جلسه با فرزانه فصیحی گفت: روز گذشته با همسرش به فدراسیون آمد و صحبت‌هایی داشتیم. ابتدا در جام امام رضا شرکت می‌کند و بعد به مسابقات قزاقستان می‌رود. پیرجهان و فصیحی می‌توانند در جام امام رضا ۳۰ امتیاز بگیرند و با شرکت در قهرمانی کشور شرایط مطلوبی را برای ورودی جهانی کسب کنند. بدن فصیحی آماده است اما مسابقات فصل تازه شروع شده و نیاز به فرصت دارد تا بتواند مثل تفتیان روز به روز رکوردهایش بهتر شود. در مجموع برای تمام ورزشکاران این فرصت را مهیا می‌کنیم که برنامه‌هایشان را تدوین کنند و موفق شوند.

او در پاسخ به این سوال که مطابق با اساسنامه فدراسیون جهانی، مجمع باید سرپرست فدراسیون را تعیین کند اما انتخاب او توسط وزارت ورزش و جوانان بود و آیا این موضوع فدراسیون را دچار چالش با نهادهای بین‌المللی نمی‌کند؟ گفت: فعلا مساله‌ای در این زمینه نداشته‌ایم و از طرفی در حیطه من نیست که پاسخش را بدهم چون خیلی به اساسنامه تسلط ندارم که کامل پاسخ بدهم. اگر این سوال از بخش‌ مجمع پرسیده شود، پاسخ بهتری می‌گیرید اما در بخش فدراسیون جهانی و آسیایی دچار مشکلی نشده‌ایم. در این مدت هم با مسئولان کنفدراسیون آسیا ارتباط داشته‌ام و در جریان تغییرات هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha