• شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402032717394
  • خبرنگار : 71654

جدیدترین فیلم از ایستگاه فضایی چین منتشر شد

جدیدترین فیلم از ایستگاه فضایی چین منتشر شد

فیلمی جدید از آخرین پیکربندی ایستگاه فضایی تیانگونگ(Tiangong) چین منتشر شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس،‌ این ویدئو تیانگونگ را در پیکربندی جدید خود، پس از رفت و آمد فضاپیماها نشان می‌دهد.

ایستگاه فضایی چین این روزها مکانی شلوغ است.

فضاپیمای باری تیانژو ۵ در روز پنجم مه از تیانگونگ جدا شد و یک درگاه اتصال را برای ماموریت‌ تدارکاتی بعدی آزاد کرد. فضاپیمای باری تیانژو ۶ که مملو از منابع، آزمایش‌های علمی و سوخت بود به دنبال آن در روز ۱۱ مه به سمت تیانگونگ پرتاب شد. این ماموریت پیشاهنگی برای ورود ساکنان بعدی به این ایستگاه فضایی بود.

چین ماموریت سرنشین‌دار شنگو ۱۶ را در روز ۳۰ مه آغاز کرد و سه فضانورد جدید از جمله اولین فضانورد غیرنظامی این کشور را برای یک ماموریت پنج ماهه به تیانگونگ فرستاد. آنها کنترل ایستگاه فضایی را از خدمه ماموریت شنژو ۱۵ که در روز چهارم ژوئن به زمین بازگشته‌اند، گرفتند.

سرانجام، تیانژو ۵ ماموریت پرواز آزاد خود را به پایان رساند و بار دیگر در روز پنجم ژوئن به تیانگونگ متصل شد. این کشتی باری با زباله‌های تیانگونگ پر می‌شود و سپس به مدار زمین بازمی‌گردد.

یک فیلم جدید از فضاپیمای شنژو ۱۶ نشان می‌دهد که این فضاپیما به بخش محوری مرکز اتصال ماژول هسته‌ی تیان‌هه این ایستگاه فضایی متصل شده است. دریچه‌ی هوابند ماژول آزمایشگاهی منگتیان(Mengtian) نیز از طریق دوربین پانوراما در خارج از این ماژول قابل مشاهده است.

سرنشینان شنژو ۱۶، متشکل از فرمانده‌ی عملیات جینگ هایپنگ(Jing Haipeng)، سرنشین ژو یانگژو(Zhu Yangzhu) و متخصص محموله گوی هایچائو(Gui Haichao) که اولین غیرنظامی چین در فضا است، قرار است در طول مدت حضور خود در تیانگونگ، مجموعه‌ای از وظایف را انجام دهند. آنها نصب تجهیزات بزرگ کاربردی خارج از ایستگاه، از جمله‌ یک محموله‌ی آزمایشی برای قرار گرفتن در معرض تشعشع و سایر اجزا و دستگاه‌های آزمایشی را که در قسمت بیرونی ماژول منگتیان قرار می‌گیرد، تکمیل خواهند کرد.

این سه نفر همچنین قرار است پدیده‌های کوانتومی جدید را مطالعه کنند و آزمایش‌های مرتبط با تایید نظریه نسبیت عام و منشاء حیات را انجام دهند. آنها همچنین یک کلاس علمی زنده را به عنوان بخشی از فعالیت‌های توسعه برنامه‌ریزی شده برگزار می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha