• یکشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402040401989
  • خبرنگار : 30165

ارائه خدمات آزمایشگاهی در حوزه رنگ/برگزاری کارگاه «خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها»

ارائه خدمات آزمایشگاهی در حوزه رنگ/برگزاری کارگاه «خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها»

یک مرکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی خدمات آزمایشگاهی و توسعه فناوری در حوزه رنگ را ارائه می‌کند.

به گزارش ایسنا، پژوهشگاه رنگ در راستای ارتقای آگاهی آموخته‌های مرتبط با مبانی و کاربردهای خوردگی و حفاظت توسط مخاطبان، کارگاه «خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها» را شهریورماه سال جاری برگزار می‌کند.

این پژوهشگاه که یکی از مجموعه‌های ممتاز شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است، سعی دارد تا مجموعه کامل و گسترده‌ای از خدمات آزمایشگاهی، پژوهشی و توسعه فناوری در حوزه رنگ را ارائه ‌کند.

با توجه به اینکه خوردگی و حفاظت یکی از کلیدی‌ترین مفاهیم و معیارها در حوزه کیفیت سنجی است، پژوهشگاه رنگ کارگاه مبانی و کاربردهای خوردگی و حفاظت را به صورت حضوری و غیرحضوری در شهریور ماه سال جاری برگزار می‌کند.

از مهم‌ترین سرفصل‌های کارگاه «خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها» می‌توان به خوردگی، مبانی و کاربردها که شامل مقدمه و تعاریف واکنش‌های الکتروشیمیایی، ترمودینامیک، مقدمه‌ای بر سینتیک خوردگی، آشنایی با مفاهیم پلاریزاسیون، پرکاربردترین روش‌های ارزیابی خوردگی، آشنایی با روش پلاریزاسیون، آشنایی با روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی، آشنایی با روش نویز الکتروشیمیایی، آشنایی با سایر روش‌های الکتروشیمیایی، کاربردهای روش پلاریزاسیون در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن اشاره کرد.

همچنین کاربردهای روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن، کاربردهای روش نویز الکتروشیمیایی در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن، کاربردهای سایر روش‌های الکتروشیمیایی در ارزیابی خوردگی و محدودیت‌های آن و آشنایی عملی با آزمون‌های الکتروشیمیایی، شامل تهیه نمونه، انجام آزمون، استخراج، پردازش و تحلیل داده‌ها از دیگر عناوین کارگاه مهم مطرح شده در «خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها» است.

در این کارگاه محورهای دیگری از جمله نحوه آماده‌سازی نمونه جهت انجام آزمون‌های الکتروشیمیایی، نحوه انجام آزمون الکتروشیمیایی، روش‌های کاربردی جهت اطمینان از صحت داده‌های به دست آمده از آزمون‌های الکتروشیمیایی و آشنایی با نرم‌افزارهای پردازش داده‌های پلاریزاسیون و امپدانس الکتروشیمیایی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

معرفی مدارهای معادل الکتریکی پرکاربرد جهت پردازش داده‌های الکتروشیمیایی، پردازش داده‌های الکتروشیمیایی با مدارهای معادل الکتریکی، رسم داده‌های به دست آمده از آزمون‌های الکتروشیمیایی و استفاده از مؤلفه‌های مفید جهت تحلیل و نگارش گزارش‌های صنعتی، علمی و مقالات نیز از دیگر محورهای مطرح در کارگاه «خوردگی و حفاظت: مبانی و کاربردها» است.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره کارگاه‌های آموزشی می‌توانند به این آدرس مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha