• شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402042414904
  • خبرنگار : 30057

اجرای ۴۵۱ پروژه موفق تبادل فناوری در ستاد نانو/تامین فناوری‌های کلیدی با چالش اینوتن

اجرای ۴۵۱ پروژه موفق تبادل فناوری در ستاد نانو/تامین فناوری‌های کلیدی با چالش اینوتن

رئیس گروه صنعت ستاد توسعه فناوری نانو با تاکید بر اینکه رویکرد این ستاد مساله‌محوری است، گفت: برای این منظور ۱۴ ماموریت برای این ستاد تعریف شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد نانو، دکتر علی‌اصغر نجیمی در نشست ستاد نانو با توسعه‌دهندگان محصولات نانو در بخش تجهیزات و ماشین‌آلات با اشاره به نقش توسعه تجهیزات در توسعه فناوری در کشور، گفت: در حال حاضر رویکرد سیاست‌های ستاد نانو، مساله محوری است و در این راستا ۱۴ ماموریت ویژه برای این ستاد تعریف شد.

نجیمی از ورود ستاد به زنجیره تامین بین صنایع بزرگ و در حال رشد خبر داد و تولید نانوکاتالیست‌ها را به عنوان یکی از مصادیق این روند عنوان کرد و یادآور شد: شرکت‌های تولیدی در سال‌های ۹۴ و ۹۵ برخی محصولات را با مهندسی معکوس ارائه کردند، اما در قدم بعد به سراغ نوآوری رفته و در فاز بعد محصولات خود را با نوآوری به بازار عرضه کردند.

وی تاکید کرد: این روند در مسیر سیاست خلق فرصت‌های جدید فناورانه و توانمندسازی صنایع است.

دکتر احمدوند، سرپرست ستاد توسعه نانو نیز به تشریح چگونگی روبرو شدن شرکت‌ها با مشوق‌های مالیاتی برای بهره‌برداری حداکثری از آن پرداخت و گفت: همواره تلاش کرده‌ایم در حوزه‌های مختلف با فعالان صنعت گفت‌وگو کنیم و در این نشست‌ها به دنبال گرفتن بازخورد از سوی مدیران شرکت‌ها هستیم.

احمدوند با تاکید بر اینکه چندان علاقه‌ای به برنامه‌ریزی‌های شعاری نداریم، افزود: سعی می‌کنیم با گرفتن بازخورد از مدیران، برنامه‌ریزی عملی را دنبال کنیم. 

در ادامه نشست، سید محمد امین علوی، مدیرعامل شبکه تبادل ستاد نانو به معرفی نتایج عملکرد این شبکه طی سال‌های گذشته پرداخت و یادآور شد: از سال ۱۳۹۵ تا کنون بیش از ۴ هزار تقاضا برای تبادل فناوری ارائه شده که در نهایت ۴۵۱ پروژه موفق از آنها به دست آمده و ۶۰۰ پروژه نیز در جریان است.

به گفته وی برای برخی تقاضاهای کلیدی، فناوری مورد نیاز آن وجود ندارد؛ از این رو برنامه چالش فناوری "اینوتن" طراحی شده است.

علوی خاطر نشان کرد: تا کنون ۷۰ فراخوان این برنامه منتشر شده و تعداد ۱۸۷۴ طرح دریافت شد که از این تعداد طرح دریافتی ۱۹۱ طرح به مرحله ساخت نمونه اولیه رسیده است و در حال حاضر ۲۴ چالش در جریان نیز در این شبکه وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha