• سه‌شنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402062817481
  • خبرنگار : 30165

جداول رتبه‌بندی عملکردی و زیرساختی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد ابلاغ شد

جداول رتبه‌بندی عملکردی و زیرساختی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد ابلاغ شد
عکس تزئینی و آرشیوی است

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی به منظور شفاف‌سازی جایگاه واحدهای دانشگاهی و میزان فعالیت آن‌ها در راستای تحقق اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه، جزئیات رتبه‌بندی زیر ساختی و عملکردی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای سال ۱۴۰۱ را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر مجید مشکینی در این باره اظهار کرد: ارزیابی سالیانه در سال‌های گذشته به صورت موردی انجام می‌شد، اما امسال برای اولین بار این ارزیابی در سطح کلان دانشگاه صورت گرفته است و جایگاه واحدهای دانشگاهی از منظر عملکردی و زیر ساختی مشخص شده است.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: از مقایسه جداول ابلاغی به واحدها، می‌توان به میزان بهره‌برداری آن‌ها از امکانات و پتانسیل‌های موجود دانشگاه، در راستای کسب درآمد غیر شهریه‌ای پی برد.

وی هدف از این رتبه‌بندی را ارائه اطلاعات لازم و دقیق به مسؤولین دانشگاه، مسؤولین استانی و واحدها عنوان کرد و گفت: بر این اساس می‌توان برنامه‌ریزی‌های منسجمی را در جهت ارتقای جایگاه و بهره‌برداری حداکثری از امکانات زیرساختی صورت داد.

دکتر مشکینی، شاخص‌های مورد استفاده در رتبه‌بندی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها را از دو منظر زیرساختی و عملکردی به شرح زیر عنوان کرد:

*شاخص‌های رتبه‌بندی زیر ساختی شامل: تعداد آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها(هر آزمایشگاه/کارگاه ۱۰ امتیاز)، تعداد تجهیزات عمومی(هر تجهیز یک امتیاز)، تعداد تجهیزات پیشرفته(هر تجهیز ۵ امتیاز)، حجم ریالی تجهیزات پیشرفته(هر صد میلیون ریال یک امتیاز) و تعداد کارشناسان آزمایشگاه و کارگاه(هر کارشناس ۵ امتیاز) است.  ۱۰ واحد دانشگاهی: علوم و تحقیقات تهران، تهران مرکزی، نجف آباد، کرج، کرمانشاه، کرمان، اراک، اصفهان(خوراسگان)، مشهد و نیشابور دارای بیشترین امتیاز از نظر زیر ساختی هستند.

* شاخص‌های رتبه‌بندی عملکردی شامل: درآمد خدمات آزمایشگاهی/ کارگاهی( هر پنج میلیون ریال یک امتیاز)، تعداد دوره‌های آموزشی(هر دوره ۲ امتیاز)، حجم ریالی دوره‌های آموزشی(هر ۱۰ میلیون ریال یک امتیاز)، تعداد آزمایشگاه‌های همکار مرجع(هر آزمایشگاه ۱۰ امتیاز)، تعداد آزمایشگاه‌های دارای گواهی ایزو ۱۷۰۲۵( هر آزمایشگاه ۵۰ امتیاز)، تعداد اسکپ‌های استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵(هر اسکپ ۲ امتیاز)، تعداد کلینیک‌های گیاه‌پزشکی(هر کلینیک ۲۵ امتیاز)، تعداد و سطح مراکز تحقیقاتی(سطح یک ۲۰ امتیاز، سطح دو ۱۰ امتیاز و سطح سه ۵ امتیاز) و تعداد مجوزهای آزمایشگاه/ کارگاه مرکزی(هر مجوز ۱۰ امتیاز) است. ۱۰ واحد دانشگاهی: اصفهان(خوراسگان)، سیرجان، کرمان، گرگان، زنجان، آزادشهر، اراک، تفت، قزوین و اسکو دارای بیشترین امتیاز از نظر عملکردی هستند.

وی یادآور شد: این ارزیابی و رتبه بندی هر سال برای آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و از نقطه نظر عملکردی و زیر ساختی و با استناد به اطلاعات موجود در سامانه ساها انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha