• چهارشنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402071913056
  • خبرنگار : 71567

اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون ارشد دانشگاه خواجه‌نصیر اعلام شد

اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون ارشد دانشگاه خواجه‌نصیر اعلام شد

اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام شد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به همراه سایر دانشگاه ها اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به استناد "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و مصوبات داخلی نمود.

اسامی پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از طریق سهمیه استعدادهای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اعلام شد.

دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه های مشمول فراخوان دانشگاه که واجد شرایط زیر باشند، مجاز به ارائه درخواست پذیرش به دانشگاه بودند و دانشجویان متقاضی باید پس از ۶ نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم از کل واحدهای درسی، به لحاظ معدل کل، جزو بیست درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم ورودی خود با معدل کل حداقل ۱۵ باشند.

متقاضیان بای حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ و طی ۸ نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند و صرفا برای همان سال امکانپذیر است. چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته های با بیست درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، دانشگاه مجاز به جایگزینی صرفاً ۱۰ درصد برتر بعدی دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به شرط کسب میانگین کل حداقل ۱۵ با اولویت رتبه متقاضیان در آن رشته است.

متقاضیان ورودی بهمن ۹۷ به شرط دانش آموختگی در ۸ نیمسال می تواست درخواست خود را ارائه نمایند. درخواست متقاضیان ورودی ۹۹ که در طول ۶ نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته، دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیر هم ورودی خود جزء ۲۰ درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی بود. برای دانشجویان تحصیل همزمان در دو رشته، مدت مجاز حداکثر ۱۰ نیمسال تحصیلی میباشد و در رشته ای که سایر شرایط این آییننامه را داشت می توانست از تسهیلات مربوط بهره مند شوند.

برای دانشجویان مهمان، انتقالی یا تغییر رشته، مدت مجاز از ورود به رشته یا دانشگاه اول تا دانش آموختگی از رشته یا دانشگاه دوم، حداکثر ۸ نیمسال است و مقایسه متقاضیان برای رتبه بندی و تعیین ۲۰ درصد برتر با دانشجویان دانشگاهی انجام شد که بیشترین واحد درسی خود را با آنها گذرانده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha