• دوشنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402072416803
  • خبرنگار : 71567

از سوی مرکز جذب اعضای هیئت علمی اعلام شد

ظرفیت ۳۰۰۰ نفری جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها/رشته‌های علوم انسانی بیشترین آمار ثبت‌نام هیات‌علمی

ظرفیت ۳۰۰۰ نفری جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها/رشته‌های علوم انسانی بیشترین آمار ثبت‌نام هیات‌علمی

در فراخوان جذب اعضای هیئت علمی شهریورماه ۱۴۰۲ بیش از ۱۳ هزار نفر متقاضی ثبت نام کردند که از این تعداد ۳۰۰۰ نفر یعنی ۱۶۰۰ نفر در دانشگاه‌های دولتی و ۱۴۰۰ نفر نیز در مؤسسات غیردولتی جذب خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس جدول زمانی فراخوان اعضای هیئت علمی شهریور ماه ۱۴۰۲، ثبت نام متقاضیان جذب دانشگاه‌ها از ۴ شهریورماه ۱۴۰۲ آغاز شد و تا ۱۹ این ماه ادامه داشت و دانشگاه‌ها موظف هستند، غربالگری و رسیدگی به شکایات متقاضیانی که در فراخوان جذب هیات علمی شهریور ماه ثبت نام کرده‌اند را حداکثر تا تاریخ ۴ آبان ۱۴۰۲ انجام دهند.

همچنین "مصاحبه علمی" و تعیین سه رقیب برتر و رسیدگی به شکایت مربوطه در فراخوان جذب حداکثر تا  دوم  آذر سال ۱۴۰۲ باید انجام شود و "مصاحبه عمومی" سه رقیب برتر در فرایند جذب دانشگاه ها نیز باید حداکثر تا تاریخ ۳۰ آذر ۱۴۰۲ انجام بگیرد و صورت جلسه هیئت اجرایی جذب نیز باید تا ۳۰ دی ۱۴۰۲ بارگذاری شود.

طبق تاکید مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، هر دانشگاهی که در فرایند جذب دیر اقدام کند ممکن است برای فراخوان بعدی حذف شود.

براساس این گزارش در فراخوان مذکور که تا ۱۹ شهریورماه ادامه یافت، تعداد ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر نام نویسی کردند. این ۱۳ هزار نفر هر کدام ۳ ظرفیت انتخاب کردند که در مجموع حدود ۳۹ هزار ظرفیت می‌شود.

در حال حاضر ۳۵ هزار و ۱۴۵ رشته محل در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی  انتخاب شده است که در علوم انسانی ۱۱ هزار نفر، فنی و مهندسی نزدیک ۸ هزار نفر و علوم پایه ۷ هزار نفر ثبت نام نمودند.

در این فراخوان، برای اولین بار این فرصت فراهم شده است تا دانش آموختگان دکتری که فاقد کارت پایان خدمت هستند و یا در حال طی دوره خدمت نظام وظیفه هستند به شرط نداشتن غیبت در فراخوان جذب شرکت و وارد رقابت جذب شوند.

طبق قول مساعد ستاد کل نیروهای مسلح، این مشمولان، اگر موفق به طی فرایند جذب دانشگاه‌ها شوند به عنوان عضو هیئت علمی پیمانی محسوب شده و دوران تعهد خدمت وظیفه را در دانشگاه طی می‌کنند.

همچنین برای اولین بار قبل از آغاز فراخوان، مجوزهای استخدامی از سازمان‌های امور اداری و استخدامی و برنامه و بودجه اخذ شده است و برای افرادی که فرآیند جذب را طی کنند و حکم تأیید هیئت مرکزی جذب را دریافت کنند بلافاصله ردیف استخدامی آنها تعریف می‌شود.

به طور کلی ظرفیت پذیرش در این دوره سهمیه‌ای در حدود ۱۶۰۰ عضو هیئت علمی برای دانشگاه‌های دولتی و حدود ۱۴۰۰ عضو برای مؤسسات غیردولتی تعیین شده است.

در فراخوان اخیر این امکان فراهم شد افرادی که جزو سه نفر اولیه فرایند جذب در هر کد رشته محل باشند اگر به عنوان عضو هیئت علمی انتخاب نشوند و دارای شرایط علمی و عمومی باشند؛ بتوانند به عنوان حق‌التدریس در دانشگاه‌های دولتی و عضو پیمانی در مؤسسات آموزش عالی غیردولتی مشغول فعالیت علمی آموزشی شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha