• جمعه / ۲۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1402072819836
  • خبرنگار : 71586

یادداشت

مشاهدات امواج «طوفان الاقصی» در دانشگاه هاروارد و استنفورد

مشاهدات امواج «طوفان الاقصی» در دانشگاه هاروارد و استنفورد

غربیان تاکنون همه تلاش خود را به کار گرفته بودند تا مانع آگاهی دانشگاهیان‌شان از فجایع صهیونیست‌ها شوند. به همین دلیل، هیچ مخالفتی با رژیم صهیونیستی را برنمی‌تافتند و حتی با تردید در هولوکاست نیز به شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌کردند. هر دانشمندی را در هر سطحی که باشد صرفاً به دلیل تشکیک در مسأله هولوکاست یا نقد آن بلافاصله از دانشگاه اخراج کرده یا محدودیت‌های اجتماعی فراوانی برای او ایجاد می‌کردند.

به گزارش ایسنا، احمدحسین شریفی، عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در کانال خود در ایتا در یادداشتی با عنوان «مشاهدات امواج «طوفان الاقصی» در دانشگاه هاروارد و استنفورد» در ادامه نوشت: فهرست بلندی از اخراج‌شدگان را می‌توان برشمرد. به عنوان نمونه:

۱. روژه گارودی، اندیشمند بزرگ فرانسوی، که به دلیل تشکیک در هولوکاست تحت شدیدترین فشارهای دولت فرانسه و سایر دولتمردان غربی قرار گرفت!

۲. آدام برومبرگ‌، استاد دانشگاه هنر ‌هامبورگ، که به علت یک انتقاد کوچک از رژیم صهیونیستی از دانشگاه اخراج شد.

۳. آنتونی‌هال، استاد دانشگاه لث بریج کانادا، که تنها به دلیل تشکیک در هولوکاست آن هم با ارائه اسناد و مدارکی علمی، از دانشگاه اخراج شد!

۴. دیوید میلر، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه بریستول انگلیس، که به جرم انتقاد از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین، از دانشگاه اخراج شد!

۵. تیم ‌اندرسون، استاد دانشگاه سیدنی استرالیا، که به دلیل مواضع ضداستکباری و ضدصهیونیستی، از دانشگاه اخراج شد!

۶. برونو گلنیش، استاد دانشگاه لیون فرانسه، به صرف زیر سؤال بردن هلوکاست از کار معلق شد!

۷. توماس بِرِنان، استاد دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا، به دلیل توئیتی که درباره مافیای یهودی زده بود، از دانشگاه اخراج شد!

۸. جوی کارگا، از دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا، صرفا به دلیل ارائه اسنادی که عامل حمله ۱۱ سپتامبر را صهونیست‌ها می‌دانست، از دانشگاه اخراج شد!

اما در روزهای اخیر شاهدیم که امواجی از طوفان الاقصی به دانشگاه‌هایی مثل هاروارد، استنفورد، جرج تاون و نیویورک نیز رسیده است. سی انجمن دانشجویی دانشگاه هاروارد، برای نخستین بار در بیانیه‌ای مشترک، رژیم صهیونیستی را مسئول همه خشونت‌ها علیه فلسطینیان معرفی کردند و نوشتند «خشونت اسرائیل حتی کوچکترین جنبه‌های زندگی فلسطینیان را در طول ۷۵ سال اخیر تحت تأثیر قرار داده است»

در عین حال، این موضع‌گیری انسانی انجمن‌های دانشجویی، با مخالفت شدید مسئولان دانشگاه هاروارد مواجهه شده است:

لاورنس سامرز، استاد اقتصاد و رئیس پیشین دانشگاه هاروارد، سکوت مسئولان فعلی در قبال این بیانیه را تقبیح کرده است!

برخی دیگر نوشتند به خاطر این بیانیه از انتساب به دانشگاه هاروارد خجالت‌زده‌اند!

رئیس فعلی دانشگاه هاروارد، خانم کلودین گِی، در بیانیه‌ای منفعلانه فلسطینیان را محکوم کرد!

یکی دیگر از سرمایه‌داران صهیونیست گفته است لازم است اعضای همه این سی انجمن معرفی شوند تا هیچ وقت در هیچ کجا استخدام نشوند!

اما خون بیگناهان و آه مظلومان غزه و فلسطین، دیر یا زود امواجی از آگاهی و بیداری در ذهن و ضمیر ملت‌ها ایجاد خواهد کرد و به زودی فروپاشی نرم رژیم صهیونیستی را به فروپاشی سخت تبدیل خواهد کرد. ان شاءالله

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۲۹ ۱۵:۲۹

۷۵ سال طول کشید ومیلیونها نفر در فلسطین کشته شدند ومیلیونها نفر آواره شدند،تا ده نفر استاد دانشگاه اعتراض کنند وبدون اینکه کاری از پیش ببرند ،آگاهی مردم تنها ملاک نجات فلسطین نیست این طوفان نباید خاموش شود وبا اتحاد نیروهای مقاومت و مردمی باید شر اسراییل را از این سرزمین برکند،مطمئن باشید آمریکا نمی تواند در منطقه کاری از پیش ببرد فقط اتحاد کشورهای اسلامی باید قدرتمندتر جلوی زیاده خواهیهای آمریکا و اسراییل را بگیرند،آمریکا به نفت و گاز خاورمیانه نیاز دارد باید تحریم سود تا رفتارش تغییر کند،