• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402073021142
  • خبرنگار : 30057

ساخت شبیه‌ساز خودروهای سنگین و سبک با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای

ساخت شبیه‌ساز خودروهای سنگین و سبک با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای

گروهی از فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان شبیه‌سازهای رانندگی خودروهای سبک، سنگین و موتورسیکلت را با هدف ارائه آموزش و سنجش مهارت‌های رانندگی به تولید رساندند.

به گزارش ایسنا، مهیار ابراهیمی؛ رئیس مرکز راهبری ستادهای ویژه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حمزه ذاکری؛ رئیس مرکز توسعه آموزش، مطالعات و نوآوری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شهاب خدامرادی؛ مدیرگروه خودرویی و هوشمندسازی ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل و نقل و فضایی در بازدید از یک شرکت فناور از نزدیک با دستاوردها، محصولات و مسائل و نقطه نظرات تولیدکنندگان این شبیه‌سازها آشنا شدند.

طی این بازدید، عبدالهادی؛ مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به نبود آموزش‌های کافی و دوره‌های مهارت‌افزایی و آمار بالای تصادفات رانندگی در کشور، گفت: شبیه‌سازهای رانندگی شامل دو بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است که به صورت هماهنگ با هم کار و یک محیط مجازی را خلق و در نهایت احساس رانندگی را به راننده منتقل می‌کنند.

وی شبیه‌سازهای رانندگی را شامل بخش‌های سکوی راننده، داشبورد، صندلی راننده، پدال‌ها و سنسورهای موقعیت پدال‌ها، مدل گرافیکی از جاده‌ها و محل تردد رانندگان و عابران پیاده دانست و خاطر نشان کرد: با استفاده از شبیه‌سازهای آموزش رانندگی در سیستم‌های واقعیت مجازی، کاربر در محیط رانندگی شبیه‌سازی واقعی قرار می‌گیرد و از طریق تعامل کاربر با محیط آموزش‌های لازم به راننده داده می‌شود.

عبدالهادی افزود: در این مجموعه انواع شبیه‌سازهای خودروی سبک، سنگین، ویژه و موتورسیکلت تولید می‌شود که از جمله ویژگی‌های این شبیه‌سازها ‌می‌توان به استفاده­ از قطعات واقعی وسیله نقلیه در سیستم شبیه‌ساز، استفاده از سریع‌ترین پردازنده‌ها به منظور ایجاد محیط تعاملی بلادرنگ، ایجاد صدای موتور و محیط، شبیه‌سازی نیروها و حرکت‌های وارده از طرف وسیله نقلیه به راننده و ایجاد تصاویر سه‌بعدی با زاویه دید مناسب به همراه آینه مجازی یا واقعی اشاره کرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مجری طرح با تاکید بر اینکه با استفاده از دستگاه‌های شبیه‌ساز خودروهای سنگین می‌توان امکان بسیاری از آموزش‌های اولیه و نیز آموزش‌های حرفه‌ای را برای رانندگان خودروهای سنگین فراهم آورد، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بهره‌گیری از این شبیه‌سازها درصد تصادفات درون محیط کاری را به‌صورت چشمگیری کاهش دهد. همچنین با استفاده از این شبیه‌سازها می‌توان میزان توانایی فرد را در کنترل وسایل نقلیه سنجید و برای وی گواهینامه صلاحیت رانندگی حرفه‌ای را صادر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha