• یکشنبه / ۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402090503040
  • خبرنگار : 30057

کاهش فروش سیستم‌های پیشرفته پوشش‌دهی به دلیل ناکافی بودن اعتبار خرید تجهیزات در دانشگاه‌ها

کاهش فروش سیستم‌های پیشرفته پوشش‌دهی به دلیل ناکافی بودن اعتبار خرید تجهیزات در دانشگاه‌ها

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و تولید سیستم پوشش‌دهی چندمنظوره در خلأ (PVD) شده که امکان تبخیر طیف وسیعی از مواد و پوشش‌دهی بر روی انواع زیرلایه با جنس‌های متفاوت را امکان‌پذیر می‌کند.

به گزارش ایسنا، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۳۹۰ با تجربه چندین ساله در زمینه سیستم‌های تحت خلأ با هدف طراحی و ساخت و توسعه دانش فنی سیستم‌های تحت خلأ تاسیس‌ شد. از محصولات این شرکت می‌توان به طراحی و ساخت سیستم پرس داغ در خلأ با سیستم گرمایش سریع القایی، طراحی و ساخت سیستم اسپارک پلاسما زینترینگ، طراحی و ساخت انواع کوره‌های القایی تا دمای ۲۲۰۰ درجه سانتی‌گراد، طراحی و ساخت دستگاه لایه‌نشانی لنزهای اپتیکی جهت کاربری صنعتی، طراحی و ساخت الکترون گان ستونی توان بالا در حوزه تجهیزات خلأ بالا، انواع فیدتروهای خلأ و ... اشاره کرد.

سیستم پوشش‌دهی در خلأ به روش قوس کاتدی (PVD) از جمله محصولات پرفروش این شرکت است، روش PVD به معنای رسوب بخارات یک ماده در محیط خلأ بر روی اجسام است. عملیات PVD به روش‌های گوناگون انجام می‌شود؛ یکی از این روش‌ها، تبخیر به روش قوس کاتدی است که کاربردهای فراوانی در ایجاد لایه‌های تزئینی بادوام بسیار بالا و رنگ‌هایی متنوع و متال فام دارد و در ساخت شیرآلات بهداشتی، لوازم آشپزخانه، لوازم آرایشی، کاشی و سرامیک، رینگ خودرو، دستگیره درب و پنجره و... نقش مهمی را ایفا می‌کند.

مهدی هاشمی، مدیرعامل این شرکت با اشاره به حضور این شرکت در نمایشگاه ایران‌ساخت، گفت: هدف این نمایشگاه فروش تجهیزات آزمایشگاهی و سیستم‌های پیشرفته به دانشگاه‌ها است تا به واسطه یارانه‌ای که می‌گیرند  و مشوق‌های مالی‌ که معاونت علمی پرداخت می‌کند، مراکز علمی اقدام به خرید تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز می‌کنند و در آن سال‌ها شرکت ما موفق به فروش ۵ دستگاه شد.

وی ادامه داد: تا سال ۹۵ از نمایشگاه ایران ساخت فروش خوبی داشتیم و به عنوان سومین فروشنده برتر نمایشگاه ایران ساخت برگزیده شدیم، ولی از این زمان به بعد فروش ما به تدریج سیر نزولی گرفت. دلیل این امر هم آن است که بودجه‌ای که به دانشگاه تخصیص داده می‌شود، بیشتر کفاف هزینه‌های جاری دانشگاه را می‌دهد و اعتبار چندانی برای خرید تجهیزات نمی‌ماند.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، یازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت ۱۲ تا ۱۵ دی ماه در ۱۴ بخش موضوعی اعم از نفت و پتروشیمی، الکترونیک و نرم‌افزار و شبیه‌سازها، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالوژی، کشاورزی و محیط‌زیست، فیزیک پایه، تجهیزات عمومی آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی، مهندسی پزشکی و زیست مواد، خدمات سکوبندی، خدمات کالیبراسیون و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی مدار به منظور عرضه محصولات و خدمات فناورانه ساخت داخل برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha