• شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1402091812960
  • منبع : دانشگاه صنعتی شریف

توسط پژوهشگران دانشگاه شریف صورت گرفت

کسب مقام اول در مسابقات کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی ۲۰۲۳

کسب مقام اول در مسابقات کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی ۲۰۲۳

در پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی که امسال برای اولین بار در خاورمیانه برگزار شد، محققان دانشگاه صنعتی شریف با حضور موفق خود در این دوره، مقام اول مسابقات رباتیک اجتماعی را به خود اختصاص دادند.

به گزارش ایسنا، پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک اجتماعی طی روزهای ۱۲ تا ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲( ۳ تا ۷ دسامبر ۲۰۲۳) در شهر دوحه کشور قطر برگزار شد. در این کنفرانس معتبر، استادان و پژوهشگران حوزه رباتیک اجتماعی از ۲۰ کشور جهان از جمله ایران، آمریکا، کانادا، ژاپن، انگلستان، سوئیس، آلمان، اسپانیا، قطر، ایتالیا، استرالیا، سنگاپور، هلند، فرانسه و کره جنوبی و ... حضور داشتند.

در دوره‌های مختلف این کنفرانس علاوه بر ارائه آخرین یافته‌ها در قالب مقالات علمی، مسابقه‌ای هم برای ارزیابی برترین ایده‌ها و طرح‌ها در حوزه رباتیک اجتماعی برگزار می‌شود. امسال هسته پژوهشی رباتیک اجتماعی- شناختی دانشگاه صنعتی شریف با ۳ مقاله پذیرفته شده در بخش مقالات و یک طرح در بخش مسابقات، حضوری فعال داشتند.

علیرضا طاهری؛ عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مدیر آزمایشگاه رباتیک اجتماعی و شناختی، مهندس علی قرباندائی پور؛ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و امید امیری؛ دانشجوی مقطع کارشناسی به نمایندگی از اعضای این گروه پژوهشی در این کنفرانس شرکت کردند و به ارائه مقالات و طرح خود پرداخته و عناوین زیر را کسب کردند:

-  مقام اول بخش مسابقات رباتیک اجتماعی با طرح «تی-دیسلکسیا: بسته آموزشی ربات تابان ۲ برای کمک به کودکان مبتلا به نارساخوانی»

-  یکی از سه نامزد کسب عنوان بهترین مقاله دانشجویی با عنوان:

Virtual Reality Serious Game with the TABAN Robot Avatar for Educational Rehabilitation of Dyslexic Children

- یکی از سه نامزد کسب عنوان بهترین مقاله پوستری با عنوان:

A Tablet-Based Lexicon Application for Robot-Aided Educational Interaction of Children with Dyslexia

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، هر سه عنوان فوق، بر پایه نتایج پژوهش‌های رساله مهندس مجتبی شهاب؛ دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی مکانیک تحت راهنمایی دکتر علی مقداری، دکتر علیرضا طاهری، دکتر مینو عالمی و دکتر حمیدرضا پوراعتماد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha