• چهارشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402092215926
  • خبرنگار : 71567

در گفت‌وگو با ایسنا مطرح شد

آخرین وضعیت اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی از زبان وزیر علوم

آخرین وضعیت اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی از زبان وزیر علوم

وزیر علوم با تاکید بر اینکه تصویب آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی تا پایان سال نهایی می‌شود، گفت: پس از تصویب سیاست‌های کلی آیین‌نامه توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین‌نامه فعلی در وزارت علوم بر اساس آن بازآرایی خواهد شد.

محمد علی زلفی گل در گفت و گو با ایسنا، به آخرین وضعیت اصلاح آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اشاره کرد و گفت: جلسات متعددی در این زمینه در شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است تا سیاست های کلی حاکم بر آیین نامه ابتدا باید به تصویب برسد تا پس از تعیین این سیاست ها بتوانیم خود آیین نامه ارتقاء را تصویب کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال تبادل نظر برای تصویب سیاست های کلی آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم تا در نهایت بتوانیم این سیاست های کلی را در صحن شورا تصویب و به وزارتخانه های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شود.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: البته ما در وزارت علوم آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی را نوشتیم؛ اما باید این آیین نامه بر اساس سیاست های کلی حاکم بر آیین نامه ارتقای شورای عالی انقلاب فرهنگی مجدد بازآرایی شود.

زلفی گل با بیان اینکه آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی تا پایان امسال نهایی خواهد شد، گفت: در این آیین نامه شاگردپروری، مرجعیت علمی، مسؤولیت اجتماعی استاد، دانش‌پژوهی آموزشی، طراحی تولید محصولات آموزشی، استفاده از روش‌های آموزش مبتنی بر فناوری، نوشتن کتاب، دیپلماسی علمی و ماندگاری اعضای هیأت علمی در رتبه‌های علمی را مدنظر قرار دادیم.

وزیر علوم با اشاره به اینکه در خیز جدید علمی باید طرح جدیدی داشته باشیم و رتبه علمی کشور را باید حفظ و تقویت کنیم، افزود: مقام معظم رهبری درباره کاهش رتبه علمی تذکر دادند، باید توجه داشته باشیم که رتبه علمی با مقاله بین‌المللی ایجاد می‌شود، بنابراین مقالات با کیفیت باید حفظ شوند؛ اما مقالات نباید ملاک ارتقاء باشد.

وی تأکید کرد: باید انواع تحقیقات بنیادین، توسعه‌ای و ملی در آیین‌نامه جدید ارتقای اعضای هیات علمی مورد توجه قرار بگیرد و ما بتوانیم یک آیین نامه واحد داشته باشیم، اما برای رشته‌ها معیارهای سنجشی متفاوت ترسیم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۰:۰۰

هر وزیر علوم جدیدی که میاید سرکار اول این ائین نامه ارتقاء را دستکاری میکند و چند صفحه به ان اضافه میکند. در سال 1380 این ائین نامه 3 صفحه بود الان فکر میکنم بیش از 30 صفحه شده است !!! در عوض افرادی که حتی عنوان مربی هم برایشان زیادی است میشوند استاد تمام انهم به کمک مقالات ساختگی؟!!

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۳:۴۳

ایشون بهتره فکری به حال سواد اساتیدی که فقط از نردبانی به اسم دانشجو بالا میرن و باید اسمشونو اول مقاله و کتاب بزنی بکنن

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۶:۴۹

باز هم سخت تر کردن آیین نامه ارتقا و بیچاره کردن اساتید!

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۳ ۰۸:۲۰

با یک ارتقا همه اش یکی دو میلیون به حقوق عضو هیات علمی در این وضعیت اقتصادی اضافه می شود لذا این همه قانون نویسی و مصاحبه و فیلتر و هفت خوان نمی خواهد!!!!

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۳ ۰۹:۳۹

قطع به یقیین مهاجرت گسترده اساتید و دانشجویان بخاطر تبعیض های حاصل از این آیین نامه ها با اساتیدی که قبلا به راحتی استاد تمام شدن پیش روست....منتظر باشید و ببینید...

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۳ ۲۰:۵۲

وزارت علوم ،اعتبارمدارج دانشگاهی ودانشگاه رابه صفر رسانده ،وعملاکیفیت علمی وعناوین دانشگاهی اعتبار خود را از دست داده است،اینقدر که در ایران دانشگاه وعناوین دکتر وجود دارد در هیچ کجا نیست ،کیفیت صفر در حد پاینتر ازپراید