• یکشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402101006691
  • خبرنگار : 71567

تاکید مشاور وزیر علوم بر شناسایی ظرفیت‌های ورزشی در حوزه زنان

تاکید مشاور وزیر علوم بر شناسایی ظرفیت‌های ورزشی در حوزه زنان

مشاور وزیر علوم امور زنان و خانواده بر تاکید مشاور وزیر علوم بر شناسایی ظرفیت‌های ورزشی در حوزه زنان تاکید کرد و گفت: شناسایی عناصر و عوامل تأثیرگذار بر توسعه صنعت ورزش از مهم‌ترین گام‌های اولیه است که بنیان کار است در این زمینه زنان و دختران علاقه‌مندی هستند که ضمن توجه به نقش والا و جایگاه شخیص زن بودنشان، در تلاش هستند در این مسیر موفق و تأثیرگذار باشند.

به گزارش ایسنا، فخرالسادات نصیری در حاشیه نخستین رویداد حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه در ورزش بانوان اظهار کرد: موضوع کارآفرینی و نقش مهم آن به‌عنوان موتور محرکه در راستای رشد و توسعه اقتصاد خرد و کلان موضوع تازه و نوینی نیست و از سالیان دور چه از منظر کارشناسان و صاحب‌نظران و چه از منظر شخصی موردتوجه بوده است، اما فراگیر کردن آن در حوزه‌های مختلف ازجمله ورزش، جزء تحولات نوین اقتصادی است.

مشاور وزیر علوم امور زنان و خانواده افزود: ورزش علاوه بر مزایای مختلف همچون ترغیب کار تیمی، سلامت و بهزیستی اجتماعی، اشاعه امور فرهنگی، پر کردنِ بهینه ساعات خالی و اوقات فراغت و .... مهم‌ترین مزیت آن توجه به‌سلامت جسمی و روانی فرد است. با توجه به دستاوردهای گوناگون ورزش، یکی از مسائل جدید در این حوزه صنعت ورزش است. با صنعتی کردنِ ورزش، ناخواسته انتظار ایجاد می‌شود که از درون ورزش هم خلق ثروت رخ دهد، ایجاد اشتغال شود و فناوری‌های نوین توسعه پیدا کنند. در این مسیر می‌بایست از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کرد.

نصیری تصریح  کرد: شناسایی عناصر و عوامل تأثیرگذار بر توسعه صنعت ورزش از مهم‌ترین گام‌های اولیه است که بنیان کار است. اینکه بتوان همه ظرفیت‌ها را شناخت و برای بالفعل کردن آنها اقدام کرد؛ برنامه‌ریزی صحیح و هدفمند می‌خواهد، حمایت همه‌جانبه می‌خواهد. از مهم‌ترین ظرفیت‌ها و استعدادها در این زمینه زنان و دختران علاقه‌مندی هستند که ضمن توجه به نقش والا و جایگاه شخیص زن بودنشان، در تلاش هستند در این مسیر موفق و تأثیرگذار باشند.

وی تصریح کرد: اکنون در شرایطی قرار داریم که زنان و دختران ما به‌طور بایسته و شایسته در تلاش هستند تا به هر طریق شده به کشور خدمت کنند و از پتانسیل شان استفاده شود که یکی از آن حوزه ورزش هست. توجه دختران و زنان ما به موضوع ورزش فواید زیادی دارد که در درجه اول سلامت آنان و درنتیجه سلامت جامعه است، چون به دلیل نقش‌های چندگانه زنان در قالب مادر، همسر، دختر، شهروند و یا شاغل در سازمان‌ها؛ هم در ایجاد فرهنگ ورزش و سلامت جسمی، روحی و روانی منتج از آن در سطح خانواده و هم در سطح جامعه نقش‌های مهم و اثرگذاری را ایفا می‌کنند، با این توضیحات شناسایی ظرفیت‌های ورزشی در حوزه زنان بسیار مهم است.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، نصیری بیان کرد: بر همین مبنا و در راستای توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان بانوان، ترویج و اشاعه فرهنگ کارآفرینی و نوآوری و در حمایت از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان خانم، بانوان هیات علمی و کارکنان علاقه‌مند و کارآفرین در حوزه ورزش، ستاد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان تشکیل شد که یکی از دستاوردهای آن، اولین رویداد ملی نوآوری و کارآفرینی ورزش بانوان بود که با هدف شناسایی و حمایت از طرح‌ها و ایده‌ها و همچنین محصولات نوآورانه کاربردی در حوزه ورزش زنان انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha