• شنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402103021434
  • خبرنگار : 30057

بومی‌سازی دستگاه حفاری هیدرولیک با قابلیت نمونه‌برداری تا عمق یک کیلومتر

بومی‌سازی دستگاه حفاری هیدرولیک با قابلیت نمونه‌برداری تا عمق یک کیلومتر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه حفاری هیدرولیک شدند که توانایی نمونه‌برداری تا عمق هزار متری را دارد.

به گزارش ایسنا، مرتضی صدیقیان کاشی، مدیرعامل این شرکت در خصوص محصولات تولیدی این شرکت و کاربرد آنها، گفت: دستگاه تولیدی ما در حوزه حفاری هیدرولیک است که در معادن به کار می‌رود. در فعالیت‌های مربوط به معدن ابتدا اکتشافات انجام می‌شود و پس از اینکه مشخص شد در چه عمقی از زمین، چه محصول و مواد معدنی وجود دارد، کار معدن آغاز می‌شود. بر همین اساس ما دستگاهی را ساختیم که کار نمونه‌برداری از داخل زمین را انجام می‌دهد و این کار تا عمق ۱۰۰۰ متری با دستگاه ما قابل انجام است.

وی در خصوص حجم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این شرکت، تصریح کرد: آنچه مهم است، تکنولوژیک بودن فعالیت ماست که قبلاً از خارج وارد می‌شده، اما در حال حاضر ما آن را در ایران می‌سازیم که تا حدود زیادی باعث کاهش ارزبری می‌شود. در این کار نیروی انسانی به جهت اشتغال نیاز نیست و نگاه ما بیشتر از باب این است که این کار تکنولوژیک قبلا در خارج انجام می‌شده و حالا در کشور قابل انجام است.

صدیقیان کاشی، بومی‌سازی این تکنولوژی در داخل کشور را بزرگترین دستاورد مجموعه خود دانست و اظهار کرد: این کار با ارزش باعث شد که ما به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان تلقی شویم.

وی در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: ما هیچ حمایتی نیاز نداریم و از آن استفاده نکردیم. وظیفه ما این است از محل کار اکتشافات، نیازهای خود را تامین ‌کنیم و اعتقاد ما بر این است که نباید بار خود را روی دوش دولت بیندازیم و خودمان باید جلو برویم. تنها درخواستی که از دولت داریم، این است که نخبگان این کار را به ما معرفی کنند تا آنها را جذب کنیم. این کار برای مجموعه‌های دانش‌بنیان مانند ما، برای جوانان و برای کشور خیلی خوب است.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در پایان درخصوص وجه تمایز این شرکت با سایر مجموعه‌های مشابه، اظهار کرد: وجه تمایز ما این است که زمانی که این دستگاه را می‌سازیم، تمام عیوب و نواقص کار را به راحتی تشخیص می‌دهیم و برطرف می‌کنیم. در واقع از آنجا که هم تولید کننده و هم مصرف کننده این تجهیزات هستیم، بسیاری از مشکلاتی را که کاربر با آن برخورد دارد، شناسایی کرده و رفع می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha