• جمعه / ۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402110604025
  • منبع : سازمان فضایی ایران

سالاریه با اشاره به آخرین رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام:

رتبه دهم در بین ۶۳ مؤسسه پژوهشی برای یک پژوهشگاه ماموریت‌محور دستاورد ارزشمندی است

رتبه دهم در بین ۶۳ مؤسسه پژوهشی برای یک پژوهشگاه ماموریت‌محور دستاورد ارزشمندی است

سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به رتبه دهم این پژوهشگاه از بین ۶۳ مؤسسه پژوهشی در رتبه‌بندی سال ۱۴۰۱ پژوهشگاه‌ها و مؤسسات علمی کشور از سوی ISC، گفت: کسب این جایگاه برای پژوهشگاهی که کاملا ماموریت‌محور عمل می‌کند و محققان و کارشناسان آن، بیشترین زمان خود را صرف طراحی و ساخت و به ثمر رساندن پروژه‌های فضایی و عملیاتی می‌کنند، دستاورد بزرگ و ارزشمندی است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن سالاریه، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به آخرین رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) در خصوص این نظام رتبه‌بندی، اظهار کرد: بر اساس ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رتبه‌بندی پژوهشگاه‌ها و مؤسسات علمی کشور، از سال ۱۳۹۸ به پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) واگذار شده و این پایگاه به صورت سالانه و بر اساس شاخص‌ها و معیارهای مصوب، به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور می‌پردازد.

سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران درباره معیارهای رتبه‌بندی ISC، توضیح داد: معیارهای ارزیابی این رتبه‌بندی شامل ۶ معیار کلی آموزش؛ پژوهش؛ فناوری و نوآوری؛ بین‌المللی‌سازی؛ اثرگذاری اقتصادی؛ و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات است که بر مهم‌ترین ماموریت‌ها و فعالیت‌های علمی مراکز پژوهشی تمرکز دارد.

سالاریه خاطرنشان کرد: قرار گرفتن در جایگاه دهم از بین ۶۳ مؤسسه پژوهشی و مرکز تحقیقاتی، برای پژوهشگاهی که کاملا ماموریت‌محور عمل می‌کند و محققان و کارشناسان آن، بیشترین زمان خود را صرف طراحی و ساخت و به ثمر رساندن پروژه‌های فضایی و عملیاتی می‌کنند، دستاورد بزرگ و ارزشمندی است.

رئیس سازمان فضایی ایران در پایان ضمن شایان تقدیر دانستن زحمات شبانه‌روزی، تعهد و تخصص تمامی کارکنان واحدهای تحقیقاتی و ستادی پژوهشگاه فضایی ایران، ابراز امیدواری کرد که با گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی و پویایی و تعامل هر چه بیشتر با سایر مراکز علمی و صنعتی، شاهد موفقیت‌های روزافزون پژوهشگاه فضایی ایران باشیم.

به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی ایران، رتبه پژوهشگاه فضایی ایران در سال ۱۳۹۹ در بین ۳۰ مؤسسه پژوهشی، بین ۲۰ تا ۲۶ و در سال ۱۴۰۰ در بین ۵۲ مؤسسه پژوهشی حاضر در رتبه بندی، رتبه دهم بوده است که این روند تغییر رتبه در زمانی کوتاه، خود گویای بالندگی، پویایی و پیشرفت روزافزون این پژوهشگاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha