• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402111813524
  • خبرنگار : 30057

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد

مشارکت ۹۰ میلیاردی صندوق نوآوری در ۱۰۵ طرح/ ژن دولتی به کسب‌وکارهای خصوصی تزریق نشود

مشارکت ۹۰ میلیاردی صندوق نوآوری در ۱۰۵ طرح/ ژن دولتی به کسب‌وکارهای خصوصی تزریق نشود

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه به دنبال تزریق ژن دولتی در کسب و کارهای خصوصی نیستیم گفت: در این راستا با ۹۰ میلیارد تومان مشارکت در ۱۰۵ طرح با ۲۷ شتابدهنده داشته‌ایم ضمن آنکه ۲۷۰ میلیارد تومان در ۷۴ طرح با ۳۰ صندوق پژوهش و فناوری همکاری صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا مصطفی بغدادی در رویداد دوشنبه‌های استارتاپی در حوزه جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌های سلامت دیجیتال که صبح امروز چهارشنبه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، این صندوق را محصول قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان دانست که در نیمه سال ۸۰ تدوین آن آغاز شد و در سال ۸۹ به تصویب رسید.

وی افزود: در آن سال سرمایه اولیه ۳ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد که در آن زمان رقم خوبی بوده است ولی اکنون با افزایش نرخ ارز و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان که در حال عبور از مرز ۱۰ هزار شرکت است، موجب شده تا نیاز مالی این شرکت ها افزایش یابد.

بغدادی، هدف این صندوق را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و یادآور شد: ما ۷۸ خدمت را ذیل چهار دسته خدمات تعریف کردیم و تاکنون ۵۰ همت گردش مالی در اکوسیستم نوآوری کشور ایجاد کردیم و تلاش داریم این خدمات را در طول چرخه عمر کسب و کارهای دانش بنیان ارائه دهیم.

مدیر توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ظهور بازیگران جدیدی چون تیم های استارت آپی و فناور در اکوسیستم نوآوری خاطرنشان کرد: به رغم آنکه بر اساس اسناد بالا دستی می‌توانستیم به حوزه تامین مالی این شرکت‌ها وارد شدیم ولی تصمیم درستی در این صندوق اتخاذ شد که از طریق صندوق‌های جسورانه و هم سرمایه‌گذاری برای حمایت از تیم‌های استارت آپی اقدام به تامین مالی این شرکت‌ها شود.

وی تاکید کرد: اگر ما به طور مستقیم وارد سرمایه‌گذاری در این شرکت‌ها می‌رفتیم، به معنای تزریق ژن دولتی در این کسب و کارهای خصوصی بود که در این صورت تصمیم گیری‌ها در این شرکت‌ها با دشواری‌هایی مواجه می‌کرد.

بغدادی شتاب دهنده‌های دانش‌بنیان را یکی از بازیگران تامین مالی برای شرکت‌ها و تیم‌های استارت آپی نام برد و یادآور شد: در این راستا اقدام به توانمندسازی شتاب‌دهنده‌های دانش بنیان کردیم. اعطای سه میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه، اعطای تسهیلات تا یک میلیارد تومان حمایت بلاعوض برای توانمندسازی، هم سرمایه‌گذاری با شتاب‌دهنده‌ها برای تامین سرمایه پذیری و اعطای گرنت از جمله حمایت‌های ما از شتاب‌دهنده‌های دانش بنیان است.

مدیر توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: در این راستا ۹۰ میلیارد تومان مشارکت در ۱۰۵ طرح با ۲۷ شتاب‌دهنده داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: در مرحله بعد که شرکت‌ها نیاز به تامین مالی بیشتری دارند صندوق‌های پژوهش و فناوری را وارد میدان کردیم که تاکنون ۲۷۰ میلیارد تومان در ۷۴ طرح با ۳۰ صندوق پژوهش و فناوری مشارکت و همکاری داشته‌ایم.

بغدادی با اشاره به رویدادهای سرمایه‌گذاری در صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: نسبت سرمایه‌گذاری یک به ۴ تعریف شده به این معنا که در صورتی که ۲۰ درصد از سرمایه طرح‌ها از سوی سرمایه‌گذار تامین شود، ۸۰ درصد باقی مانده از سوی صندوق نوآوری تامین خواهد شد.

وی با اشاره به نقش و خدمات صندوق‌های جسورانه در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور، اظهار کرد: در گذشته در مجموع ۱۱ صندوق بورسی بوده که با حمایت صندوق نوآوری ۱۷ صندوق بورسی دیگری به این مجموعه اضافه شد. تاکنون ۸۱۱ میلیارد تومان منابع به ۱۷ صندوق بورسی تزریق شد و در مجموع ۵۲۲۵ میلیارد تومان به صندوق های بورسی تزریق شده است.

مدیر توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری رویدادهای دوشنبه‌های استارت آپی گفت: تاکنون ۵۰ رویداد برگزار شده و امروز پنجاه و یکمین رویداد دوشنبه‌های استارت آپی با رویکرد سلامت دیجیتال برگزار می‌شود.

به گفته وی این صندوق در این رویداد تاکنون ۴۰۰ تیم بوده است که در تامین ۸۰ میلیارد تومانی تیم‌ها کمک کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha