• پنجشنبه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402111914197
  • خبرنگار : 30057

نحوه حمایت معاونت علمی از طرح‌های پسادکتری حوزه اتصال‌پذیری اعلام شد

نحوه حمایت معاونت علمی از طرح‌های پسادکتری حوزه اتصال‌پذیری اعلام شد

فراخوان «حمایت از طرح‌های پژوهشی و دوره پسادکتری» با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اعلام شد.

به گزارش ایسنا، این فراخوان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با همکاری مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و بنیاد ملی علم ایران اعلام شد. 

به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، هدف از این فراخوان بهره‌مندی از ظرفیت اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و تقویت و تشویق جامعه دانشگاهی در حمایت از «طرح‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی» و «دوره‌های پسادکتری» در راستای نیازهای کشور در صنعت ارتباطات و متناسب با اولویت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات و نیز شرکت همراه اول در سطح ملی و بین‌المللی می‌باشد.

متقاضیان طرح‌های پژوهشی باید از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی مورد تأیید «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» باشند. متخصصان غیر هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند به عنوان همکار در طرح‌ها حضور داشته باشند.

سقف حمایتی از طرح‌های پسادکتری به صورت حق‌الزحمه پژوهشگر پسادکتری ۸۰ درصد حقوق استادیار پایه یک، مسئول طرح ۲۰ میلیون تومان و همچنین هزینه اجرای طرح تا سقف ۶۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

سقف حمایتی مشترک از طرح‌های پژوهشی که شامل یک استاد یا بیش از آن از یک دانشگاه هستند، حداکثر یک میلیارد تومان، بیش از یک استاد از چند دانشگاه مختلف، حداکثر دو میلیارد تومان و در نهایت حمایت از طرح‌هایی که تا TRL 3 هستند حداکثر دو میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

سرویس‌های نوین شبکه،  سامانه‌ها و تجهیزات شبکه و شبکه دسترسی رادیویی از موضوعات حمایت از دوره‌های پسادکتری تعیین شده است.

حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای زیر صورت خواهد گرفت:

- Cell- Free Massive MIMO
- Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS)
- High Altitude Platform Systems (HAPS)
- Massive MIMO (mMIMO)
- Beamforming
- FSO 100 Gbps/ Long Range
- MMWave Cellular Network
- TeraHertz Communications

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha