• سه‌شنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های بین‌الملل
  • کد خبر: 1402120804613
  • خبرنگار : 71967

نبود کمک‌های مالی، نگرانی جدید دانشجویان آمریکایی

نبود کمک‌های مالی، نگرانی جدید دانشجویان آمریکایی

تعلل و کوتاهی دولت آمریکا در تعیین کمک‌های مالی باعث شده تا میلیون‌ها دانشجوی کم‌درآمد، با مشکل رو به رو شوند. در فاصله تنها چند هفته مانده تا شروع ثبت نام دانشگاه‌ها، آنها هنوز نمی‌دانند که می‌توانند هزینه تحصیل در دانشگاه را داشته باشند یا خیر.

به گزارش ایسنا، به نقل از فایننشال تایمز، نزدیک به ۴۰۰ دانشگاه (از جمله دانشگاه‌های دولتی برجسته  همچون  UCLA، ویسکانسین و ویلیام مری ) مجبور شده‌اند مهلت معمول خود در اول ماه می برای پذیرش دانشجویان را به تاخیر بیاندازند تا خانواده‌ها بتوانند کمک مالی را دریافت کنند.

در این میان، چند دانشگاه خصوصی از جمله هاروارد، ییل و پرینستون تاکنون ضرب‌الاجل خود در اول ماه می را تغییر نداده‌اند، اما مجبور شده‌اند برای جبران هزینه‌های شهریه و مسکن، به روش‌های جایگزین برای کمک‌های مالی به دانشجویان روی بیاورند.

ادامه تعلل دولت این نگرانی را به وجود آورده که دانشجویان با درآمد پایین‌تر، تحصیلات عالی را رها کنند که همین مساله تاثیر منفی نیز روی دانشگاه‌های محل تحصیل آنها می‌گذارد. پاتریشیا مک گوایر، رئیس دانشگاه ترینیتی واشنگتن که معمولا دانشجویان اقلیت و کم درآمد را جذب می‌کند، در این باره گفت: اگر دانشجویانی که از لحاظ مالی شرایط نامساعدی دارند، مطمئن شوند که کمک‌های مالی قطع می‌شود، بدون شک به سمت ترک تحصیل می‌روند.

دولت آمریکا به دنبال این است که بر سیستم ارزیابی وزارت آموزش در ارائه کمک‌های مالی به دانشجویان، بازنگری و اصلاح ایجاد کند. همین مساله منجر به یک سری تاخیر در راه‌اندازی سیستم آنلاین ، اشتباه در محاسبات و سوءظن نسبت وضعیت والدین غیرقانونی شد.

لوک اسکورمن، موسس شرکت «نیچ» که به دانشجویان در دریافت کمک‌های مالی از دانشکده‌ها کمک می‌کند، در این رابطه گفت: افزایش هزینه‌ها باعث شده که حدود ۷۰ درصد از خانواده‌های آمریکایی برای تصمیم گیری در مورد تحصیل، به بسته های کمک مالی متکی باشند.

در این میان وزارت آموزش ایالات متحده می‌گوید که نزدیک به چهارمیلیون دانشجو ( از حدود ۱۸ میلیون نفری که هر سال درخواست می‌کنند ) درخواست های خود را با موفقیت ارسال کرده‌اند و مسئولان نیز در حال ارائه بودجه و حمایت از مقامات برای کمک به دانشکده‌های کم درآمد هستند. این در حالی است که منتقدان می‌گویند تمام روند ارسال و محاسبه کمک‌های مالی به تعویق افتاده است.

هزینه‌های رسمی در موسسات آموزشی غیر دولتی بیش از ۸۰ هزار دلار در سال برآورد می‌شود و این در حالی است که  متوسط هزینه سالانه برای دانشجویان در دانشکده‌های دولتی در سال ۲۹۰۲۳ رقمی حدود ۳۷ هزار دلار بوده است. مشکل دیگر این است که طرح‌های دولت بایدن برای چشم پوشی از بدهی‌های دانشجویی ۴۰۰ میلیارد دلاری، توسط دیوان عالی مسدود شده است.

آنجل پرز، مدیر اجرایی انجمن ملی مشاوره پذیرش در دانشکده‌ها، در مورد این شرایط می‌گوید: انگار یک زمین لرزه اتفاق افتاده است. آنطور که بسیاری از مشاوران می‌گویند، دانشجویان زیادی از ارائه درخواست انصراف داده‌اند. زمانی هم که یک دانشجو ترک تحصیل کند، دیگر باز نمی‌گردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha