• چهارشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402122316829
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

فراخوانی برای پیاده‌سازی الگوریتم هوشمند ناوبری و تشخیص موانع پویا در ربات تحویل‌دهنده

فراخوانی برای پیاده‌سازی الگوریتم هوشمند ناوبری و تشخیص موانع پویا در ربات تحویل‌دهنده
عکس تزئینی است

یکصدوهشتادویکمین فراخوان پژوهشی با عنوان «پیاده‌سازی الگوریتم هوشمند ناوبری و تشخیص موانع پویا در ربات تحویل‌دهنده» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش‌بنیان منتشر شد.

به گزارش ایسنا، روش‌های تحویل اقلام نه‌تنها مستعد خطرات و ناکارآمدی‌ها هستند، بلکه با هزینه‌های رو به رشد و احتمال خطاهای انسانی نیز مواجه هستند. استقرار ربات‌های تحویل خودکار مجهز به قابلیت‌های ناوبری پیشرفته و اجتناب از موانع به عنوان پاسخی حیاتی برای کاهش این چالش‌ها و تحول به سمت راهکارهای تحویل ایمن‌تر، کارآمدتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر در محیط‌های متنوع و پویا ظاهر می‌شود. 

با توجه به چالش‌های موجود، هدف این پروژه، طراحی و پیاده‌سازی یک سیستم ناوبری هوشمند برای ربات‌های تحویل خودکار است، به‌گونه‌ای که این ربات بتواند با حداقل خطا و هزینه، به صورت ایمن و کارآمد در محیط پویا حرکت کرده و اقلام را تحویل دهد. انتظار می‌رود تیم اجرایی در گام اول بر پیاده‌سازی سیستم ناوبری هوشمند تمرکز کند. این سیستم باید قابلیت حرکت خودکار ربات در محیط پویا را با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و براساس پردازش داده‌های حسگرها، فراهم و مدلی از محیط را برای بهینه‌سازی مسیر حرکت ایجاد کند.

در گام دوم، تیم پژوهشی باید سیستم ناوبری را به‌گونه‌ای پیاده‌سازی کند که ربات بتواند موانع حرکت را با استفاده از پردازش داده‌های حسگر، شناسایی و از برخورد به آنها اجتناب کند. در نهایت، این طرح بر اهمیت رابط کاربری وب و اتصال به سرور مرکزی داده‌ها برای افزایش تعامل کاربر و دسترسی به اطلاعات تأکید دارد. الزامات فنی شامل مشخصات سخت‌افزاری، توسعه الگوریتم و معیارهای عملکرد است و انتظار می‌رود الگوریتم‌ها، ربات را با سرعت ۰.۵ متر بر ثانیه در محیط‌های پویا با قابلیت اجتناب از موانع متحرک در فاصله ۳۰ سانتی‌متری هدایت کنند.

شرکت در این فراخوان پژوهشی و ارائه پروپوزال در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزام‌های این نیاز پژوهشی داشته باشد، انتخاب و به عنوان مجری به شرکت دانش‌بنیان معرفی خواهد شد.

به نقل از صندوق نوآوری، گروه‌های پژوهشی تا روز شنبه ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند پروپوزال‌های خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha