• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402122618067
  • خبرنگار : 71970

نهاد رهبری در دانشگاهها اعلام کرد

آخرین آمار ثبت شده ازدواج دانشجویی در سامانه همرسان

آخرین آمار ثبت شده ازدواج دانشجویی در سامانه همرسان

براساس اعلام نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها تاکنون بیش از ۱۲ هزار متقاضی در سامانه همرسان ثبت نام کرده و ۵۲ ازدواج موفق ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، بررسی آمار و پژوهش ها نشان می دهد در ۱۰ سال گذشته بیش از ۴۵۰ هزار ازدواج دانشجویی در سامانه نهاد رهبری ثبت و تنها پنج درصد از ازدواج‌های دانشجویی منجر به طلاق شده در حالی که این عدد در ازدواج های کل کشور ۲۲ درصد است.

سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار ازدواج دانشجویی در دانشگاه های کشور انجام می شود که نشان می دهد برای آغاز یک زندگی فراهم بودن حداقل امکانات کافی است و حتی می تواند باعث پایداری و دوام ازدواج ها شود.

اقدامات تسهیلگرانه‌ ازدواج می‌تواند انگیزه‌ دانشجویان را به تشکیل خانواده بالا ببرد و یکی از این اقدامات، واسطه‌گری ازدواج، هدایت و معرفی دختران و پسران به یکدیگر در چارچوب فرهنگ بومی با محوریت خانواده و کمک به انتخاب آگاهانه و عالمانه در چارچوب فرهنگ اصیل خانواده‌ی ایرانی- اسلامی است.

در این راستا سامانه هوشمند همرسان با بهره مندی از توانایی های کارشناسان و مشاوران قبل از ازدواج، از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از ۱۲هزار متقاضی در این سامانه ثبت نام و ۵۲ ازدواج موفق ثبت شده است. هر ساله برای ارتقای اطلاعات علمی و مهارتی کارشناسان و مشاوران این سامانه دوره ی آموزشی توانمند سازی برگزار می شود.

در دومین دوره‌ کشوری مهارت افزایی و توانمند سازی فعالان همرسان، ۸۰ کارشناس و مشاور از ۳۶ دفتر فعال سراسر کشور در مشهد مقدس حاضر و در کارگاه های تئوری و عملی شرکت کردند.

فرآیند واسطه گری، تناسب یابی، شرط های لازم برای واسطه گری، آسیب های واسطه گری و راهکارهای آن، عناوین آموزشی ویژه کارشناسان ازدواج با تدریس دکتر سجاد کریمان مجد بود و هویت و تناسب یابی، پیش نیازها و الزامات پیش از ازدواج و ساختار مشاوره پیش از ازدواج، موارد آموزشی مشاوران قبل از ازدواج است که توسط دکتر جواد ملازاده تدریس شد.

با بروزرسانی سامانه همرسان متقاضیان ازدواج دائم و مجرد می توانند با مراجعه به سایت همرسان به آدرس www.hamresaan.ir بعد از تکمیل اطلاعات هویتی، مدارک و معیارها از کارشناسان و مشاوران خبره و آموزش دیده ی نهاد بصورت رایگان نوبت گرفته و از خدمات رایگان مراکز همرسان بهره مند شوند.

به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گفتنی است، متقاضیانی که در این سامانه ثبت نام می کنند پس از راستی آزمایی توسط کارشناسان و تائید سلامت روان توسط مشاوران می توانند در همرسان جستجو و در دفتر همرسان با همسان انتخاب شده یا پذیرفته شده دیدار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha