• چهارشنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های بین‌الملل
  • کد خبر: 1403012211603
  • خبرنگار : 71967

افزایش اعتراض‌ها به قوانین جدید دانشگاه میشیگان ‏

افزایش اعتراض‌ها به قوانین جدید دانشگاه میشیگان ‏

هفته گذشته بود که دانشگاه میشیگان پیش‌نویسی را ارائه کرد که براساس آن حق اعتراض در ‏محوطه این دانشگاه تا حدود زیادی محدود می‌شود. این اقدام با واکنش شدید دانشجویان، اساتید و ‏وکلای حقوق مدنی رو به رو شده است. ‏

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، سانتا جی اونو، رئیس دانشگاه میشیگان هفته گذشته اعلام کرد که هر فردی رویدادهای رسمی این دانشگاه ( همچون سخنرانی‌ها، کلاس‌ها، رویدادهای ورزشی و جشن‌های فارغ‌التحصیلی ) را قطع و یا مختل کند، با مجازات‌های سختی رو به رو خواهد شد.  دانشجویان و اساتیدی که این قانون را نقض کنند، با خطر تعلیق یا اخراج رو به رو خواهند شد.

هیلی جانسون، دانشجوی فارغ التحصیل این دانشگاه، در این باره گفت: «به نظر می‌رسد که تا این حد ممنوع کردن اعتراضات، اقدامی فوق‌العاده افراطی از سوی دانشگاه است». این پیش‌نویس پس از آن منتشر شد که دانشجویان طی ماه‌های گذشته از رهبری دانشگاه خواستند با شرکت‌هایی مانند بوئینگ و لاکهید مارتین که در بحبوحه بمباران مداوم غزه به ارتش اسرائیل کمک می‌کنند، قطع همکاری  کنند. در همین راستا، ماه گذشته سخنرانی سانتا جی اونو توسط معترضان قطع شد. در ادامه ریاست دانشگاه این اقدام را غیر قابل قبول توصیف کرد.

با افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه جنایات اسرائیل در فلسطین، اقدامات سختگیرانه دانشگاه‌ها نیز بیشتر شده است. درماه نوامبر، دانشگاه کلمبیا دو گروه ضد اسرائیلی به نام « عدالت در فلسطین » و « صدای یهودی برای صلح » را تعلیق کرد. در همان ماه، دانشگاه جورج واشنگتن بخش پردیس خود را به حالت تعلیق درآورد، زیرا یک گروه ضد اسرائیلی طرحی علیه جنگ در غزه روی دیوار کتابخانه ترسیم کرده بود.

توماس براون، استاد آمار در دانشگاه میشیگان ضمن ابراز تعجب از این قوانین، اعلام کرد که با رئیس، استادان و دیگر مسئولان اجرایی دانشگاه در مورد سیاست‌هایی که بر منافع اساتید تاثیر می‌گذارد، مشورت می‌کند. براون همچنین اعلام کرد که او و سایر اعضای سنای دانشکده قبل از انتشار هفته گذشته این پیش‌نویس، مورد مشورت قرار نگرفتند.

رهبران تشکل‌های دانشجویی نیز همچون براون از این قوانین جدید شگفت زده شده‌اند. میرا هرل، رئیس اتحادیه دانشجویی دانشگاه میشیگان در این باره می‌گوید: «این واقعا مایوس‌کننده است که دانشگاه چنین سیاست شدیدی را بدون هیچ مشورتی از سوی دانشجویان یا اساتید اجرا می‌کند. این یک تغییر عمده در حقوق ما در محوطه دانشگاه خواهد بود». آنچه که باعث نگرانی این افراد شده این است که از این به بعد هر گونه اقدام و حرکت اعتراضی از سوی دانشجویان ممکن است فعالیت مخل آرامش تلقی و تعریف شود.

 در همین حال، اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا در میشیگان در نامه‌ای با انتقاد از رهبران دانشگاه میشیگان، هشدار دارد که چنین محدودیت‌هایی باعث اجرای تبعیض‌آمیز و خودسانسوری نابرابر می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha