• یکشنبه / ۸ شهریور ۱۳۹۴ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94060804597
  • خبرنگار : 71271

برپایی نخستین جشنواره «جایزه ملی دکتر پریرخ دادستان»

برپایی نخستین جشنواره «جایزه ملی دکتر پریرخ دادستان»

نخستین جشنواره «جایزه ملی دکتر پریرخ دادستان»، همزمان با برپایی دومین کنگره سراسری روانشناسی کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

نخستین جشنواره «جایزه ملی دکتر پریرخ دادستان»، همزمان با برپایی دومین کنگره سراسری روانشناسی کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، نخستین جشنواره «جایزه ملی دکتر پریرخ دادستان»، 27 آبان ماه امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند یک نسخه از طرح پایان یافته خود در حوزه روانشناسی کودک و نوجوان و در قالب رساله دکتری، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، طرح‌های پژوهشی (از سال 1389 تا 1394) را به صورت نسخه صحافی شده یا پی‌دی‌اف به آدرس دبیرخانه دومین کنگره سراسری روانشناسی کودک و نوجوان به نشانی تهران، اوین، بلوار دانشجو، دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشکده خانواده، انجمن روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ایران و یا پست الکترونیکی iranachildpsy@gmail.com ارسال کنند.

بر اساس اعلام دبیرخانه دومین کنگره سراسری روانشناسی کودک و نوجوان، اول آبان ماه امسال آخرین مهلت ارسال آثار است و به سه طرح برگزیده نیز لوح تقدیر همراه با جایزه نفیسی اهدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر پریرخ دادستان - استاد برجسته روانشناسی دانشگاه تهران و چهره ماندگار روانشناسی کشور، اول فروردین ماه 1312 در تهران متولد شد. وی در سال1317 تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان خورشید تهران آغاز کرد و در سال 1328 دیپلم علمی خود را از دبیرستان ناموس تهران و در 1329 دیپلم ادبی را از دبیرستان شاهدخت تهران دریافت کرد و در 1330 با قبولی در کنکور با بورس وزارت فرهنگ و آموزش عالی به کشور سوئیس اعزام شد.

وی در سال 1952 گواهینامه علوم تربیتی در رشته روانشناسی را از دانشگاه ژنو دریافت کرد و در سال 1953 موفق به اخذ دانشنامه تخصصی روانشناسی بالینی کودک از دانشگاه ژنو شد. وی همچنین موفق به دریافت دانشنامه عمومی روانشناسی کاربردی و دانشنامه لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی از دانشگاه ژنو شد. وی که تحقیقات رساله دکتری خود را زیر نظر پروفسور ژان پیاژه انجام داد، در سال 1339 به ایران بازگشت و از سال 1340 در دانشگاه‌های مختلفی تدریس داشت.

دکتر دادستان در فاصله سال‌های 1341 تا 1344 ریاست مرکز تحقیقات روانشناسی پلی‌تکنیک تهران و طی سال‌های 1344 تا 1354 مدیریت مجتمع آموزشی رویا وزارت آموزش و پرورش را برعهده داشت و از سال 1354 به عنوان استادیار گروه روانشناسی دانشگاه تهران فعالیت کرد.

دکتر دادستان از سال 1359 به عنوان دانشیار و مدیر گروه روانشناسی دانشگاه تهران فعالیت کرد و در سال 1365 به درجه استادی گروه روانشناسی دانشگاه تهران نایل شد.

وی از سال 1372 تا 1389 مدیر دفتر مطالعات و تحقیقات علوم انسانی معاونت پژوهشی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و از سال 1375 تا 1389 مدیرگروه روانشناسی سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی (سمت) و از سال 1381 استاد گروه روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی بود.

استاد دادستان از سال 1382 مدیرمسؤول و سردبیر فصلنامه روانشناسان ایرانی و از سال 1383 به بعد عضویت شورای راهبری سند ملی آموزش و پرورش و از 1384عضو گروه علمی- تخصصی رشته روانشناسی منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی و شورای مرکزی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی بود.

استاد که از برگزیدگان دومین مراسم بزرگداشت چهره‌های ماندگار در سال 1381 و برنده جایزه بخش تحقیقات بنیادی علوم انسانی در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی (1383) بود، علاوه بر سال‌ها فعالیت آموزشی و تحقیقاتی، انتشار چندین عنوان کتاب و بیش از 30 مقاله و راهنمایی ده‌ها پایان‌نامه در مقاطع مختلف تحصیلی را در کارنامه علمی خود دارد.

کتاب «روانشناسی مرضی تحول از کودکی تا نوجوانی» تالیف استاد دادستان، برگزیده دوره دهم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران است.

دکتر پریرخ دادستان، مادر روانشناسی ایران، صبح شنبه، 22 آبان ماه سال 1389 به‌ علت بیماری سرطان در سن 77 سالگی در تهران دار فانی را وداع گفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha