• جمعه / ۲۵ دی ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94102514492

اصلاح گونه‌های انگور بومی کشور در دانشگاه تهران

اصلاح گونه‌های انگور بومی کشور در دانشگاه تهران

با انجام پروژه تحقیقاتی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بر روی انگورهای بومی ایران، کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد.

با انجام پروژه تحقیقاتی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بر روی انگورهای بومی ایران، کیفیت انگور بومی ایران اصلاح شد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، در این طرح پژوهشی کشاورزی که در قالب پایان‌نامه مهندس امید گودرزی، دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و با راهنمایی دکتر علی عبادی انجام‌شده است، انگورهای بومی ایران مورد مطالعه قرار گرفته و با مقایسه ژنوتیپ‌های برتر اصلاح شده، اصلاح نژاد انگورهای بومی ایران صورت گرفته است.

در این تحقیق، ۲۹ژنوتیپ برتر حاصل از برنامه اصلاحی انگور بومی ایران، از نظر کیفیت و عملکرد محصول، مورد بررسی و اصلاح نژاد قرار گرفتند که نتایج به‌دست آمده، نشان می‌دهد انگورهای اصلاح شده، نسبت به نسل قبل از خود از کیفیت و کمیت بالاتری برخوردار هستند.

بر اساس این گزارش، این طرح در ضمن یک برنامه اصلاحی بزرگ انجام‌شده که از سال ۱۳۷۵ و در قالب شش پروژه در ایستگاه تحقیقات باغبانی دانشگاه تهران آغاز شده و در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha