• پنجشنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 95050113158
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

معاون وزیر علوم:

دانشگاه‌های مناطق مرزی در جذب دانشجویان خارجی فعال‌تر شوند

دانشگاه‌های مناطق مرزی در جذب دانشجویان خارجی فعال‌تر شوند

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌های مناطق مرزی باید در جذب دانشجویان خارجی کشورهای همسایه فعال‌تر شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در گردهمایی معاونان آموزشی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور که در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، گفت: سامان دهی موسسات آموزش عالی، ماموریت گرایی دانشگاه‌ها، واگذاری اختیارات و تمرکز زدایی و ارتقاء به سمت استانداردهای بین‌المللی مورد توجه بخش سیاست گذاری و برنامه‌ریزی و گسترش در حوزه معاونت آموزشی است.

شریعتی نیاسر تاکید کرد: با توجه به تقسیم‌بندی دهگانه دانشگاه‌های کشور، باید به سوی واگذاری اختیارات بیشتر به معاونان آموزشی دانشگاه‌ها در این مناطق به طور جدی حرکت کنیم.

معاون آموزشی وزارت علوم، سطح‌بندی دانشگاه‌ها را نقطه شروعی برای ایجاد رقابت بین دانشگاه‌ها اعلام کرد.

شریعتی‌نیاسر حضور فعال دانشگاه‌های مناطق مرزی برای جذب دانشجویان خارجی از کشورهای همسایه در راستای بین المللی شدن دانشگاه‌ها را ضروری دانست.

معاون آموزشی وزارت علوم، همچنین از اقدامات انجام شده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تقویت آموزش‌های مهارتی به‌وی‍ژه در دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه فنی حرفه‌ای خبر داد.

شریعتی نیاسر همچنین اعلام کرد: کمیته‌ای برای ساماندهی و تعیین تکلیف بورسیه‌ها و تعادل سازی توزیع دانش آموختگان بورسیه در دانشگاه‌ها تشکیل شده است.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش، محور اصلی فعالیت‌ها در دانشگاه‌هاست، اساتید دانشگاه باید موضوع آموزش مناسب و روزآمد به دانشجویان را در اولویت فعالیت‌های علمی خود قرار دهند.

رییس دانشگاه رازی نیز در این گردهمایی که معاونان آموزشی دانشگاه‌های دولتی استان‌های کرمانشاه، کردستان، لرستان و ایلام شرکت داشتند، بر ضرورت توجه به حفظ ارزشها در تمامی عرصه‌های علمی و فرهنگی در دانشگاه‌ها و حفظ معیارها برای ارتقاء کیفیت تاکید کرد.

اعلمی‌آل‌آقا افزود: با توجه به منزلت و جایگاه علمی دانشگاه‌ها، باید دانشگاه‌ها به عنوان محور مشارکت در طرح‌های توسعه استانی مورد توجه قرار گیرند.

 در ادامه گردهمایی معاونان آموزشی دانشگاه‌های منطقه پنج، مسائل جاری دانشگاه‌ها در حوزه برنامه‌ریزی درسی، سرفصل‌های بازنگری شده، گسترش رشته‌ها و دوره‌های تحصیلی و آیین نامه‌های آموزشی و ضرورت واگذاری اختیارات بیشتر به مناطق به منظور تسریع در تصمیم سازی‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha