• سه‌شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95081107668
  • خبرنگار : 30057

تاکید وزارت علوم بر عملیاتی شدن پژوهش در کشور

تاکید وزارت علوم بر عملیاتی شدن پژوهش در کشور

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش با مدیران ارشد استان‌ها گفت: تا زمانی که مدیران کشور این تفکر را نداشته باشند که فناوری می‌تواند مسائل آنها را حل کند، مشکلات بر جای خود باقی می‌ماند.

به گزارش ایسنا، دکتر وحید احمدی در نشست استانی ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری با تاکید بر اینکه در برگزاری هفته‌های پژوهش تلاش بر این بوده است که برنامه‌های این هفته از فرآیندهای تشویقی به سمت فرآیندهای عملیاتی حرکت کند، ادامه داد: ما همواره عادت داریم که در چنین برنامه‌هایی تقدیر و تشکر صورت گیرد ولی در هفته پژوهش باید محصول یک‌ساله محققان در سراسر کشور جمع‌آوری و به جامعه معرفی شود.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری هفته پژوهش باید منجر به همگرایی بیشتر میان دستگاه‌ها صورت گیرد، خاطرنشان کرد: این همگرایی‌ها به عنوان نتایج دستاوردهای هفته پژوهش خواهد بود که باید براساس آن گام برداریم و ما در طول این سه سال نیز این مسیر را طی کرده‌ایم.

احمدی یکی از دستاوردهای برگزاری هفته پژوهش را مدیریت‌های استانی نام برد و اظهار کرد: ما اعتقاد داریم که اگر صرفاً دانشگاه‌ها درگیر هفته پژوهش شوند میزان اثرگذاری آنها محدود خواهد شد. از این رو در تلاش هستیم تا برنامه‌های استانی هفته پژوهش با مدیریت‌های کلان کشور اجرایی شود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه پژوهش منحصر به دانشگاه‌ها نیست، یادآور شد: پژوهش باید در استان‌ها عملیاتی شود و در این راستا مدیریت‌های کلان استانی نیز با تقویت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی فعالیت‌های خود را گسترش دهند که خوشبختانه در اغلب استان‌ها شاهد تقویت این فرهنگ هستیم.

وی با تاکید بر تعمیق بخشیدن فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح کشور افزود: این امر میسر نمی‌شود مگر با برنامه‌ریزی درست مدیران چرا که اگر مدیران این تفکر را نداشته باشند که با فناوری می‌توان مسائل را حل کنند، مشکلات بر جای خود باقی می‌ماند.

احمدی با اشاره به برگزاری فن‌بازار در هفته پژوهش تاکید کرد: دستگاه‌ها در کنار عرضه محصولات فناورانه خود در نمایشگاه باید نیازمندی‌های خود را نیز ارائه دهند تا به این ترتیب برای صنعتگران و پژوهشگران و اساتید جاذبه‌ای برای بازدید از این فن‌بازار فراهم کنند.

وی به برگزاری نمایشگاه عکس و کاریکاتور در حوزه پژوهش و فناوری اشاره کرد و با تاکید بر استقبال مناسب جامعه هنری از حوزه پژوهش و فناوری افزود: در سال جاری نیز مسابقه مستند و انیمیشن برگزاری خواهیم کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: با استفاده از این اقدامات می‌توان رکود فرهنگی را با بسیج هنری از بین برد و این امر تنها با انجام کارهای سفارشی میسر نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha