• چهارشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95102213912
  • خبرنگار : 30057

آغاز همکاری‌ علمی سازمان پژوهش‌های علمی‌وصنعتی ایران با پژوهشگاه نیرو

آغاز همکاری‌ علمی سازمان پژوهش‌های علمی‌وصنعتی ایران با پژوهشگاه نیرو

به منظور گسترش تحقیقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور همکاری‌های مشترک علمی میان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و پژوهشگاه نیرو آغاز شد.

به گزارش ایسنا، دکتر فتح‌الله مضطرزاده، رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و دکتر محمدصادق قاضی‌زاده، رییس پژوهشگاه نیرو تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک تحقیقاتی و علمی در حوزه نیرو و صنعت برق کشور را منعقد کردند.

به‌منظور استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و تشریک مساعی برای گسترش تحقیقات هدفمند اعضای هیات علمی و افزایش سهم پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله­‌های دکتری و تحقیقات پژوهشگران پسادکتری در توسعه دانش و فناوری مورد نیاز صنعت برق کشور این تفاهم‌نامه سرآغازی برای شروع همکاری‌های دوجانبه است.

 به همین منظور کارگروه راهبری متشکل از نمایندگان معرفی شده از سوی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و پژوهشگاه نیرو تشکیل و فرایند اجرایی تفاهم‌نامه طراحی و تدوین می‌شود که پس از آن نیز کارگروه جلسات دوره‌ای خود را برگزار و گزارش جلسات را به رؤسای سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و پژوهشگاه نیرو ارائه خواهد کرد.

انجام پایان­‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری، دعوت به همکاری اعضای هیات علمی سازمان تحت عنوان "عضو هیات علمی وابسته"، حمایت از پژوهشگران پسادکتری، اعطای فرصت‌های پژوهشی در حوزه‌های جدید، اعطای مراتب و کرسی‌های تخصصی به استادان برجسته و صاحب تجربه، اعطای فرصت مطالعاتی به اعضای هیات علمی سازمان و پژوهشگاه، معرفی اعضای هیات علمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به بخش­‌های مرتبط با صنعت برق و به‌کارگیری دانشجویان سازمان برای کارآموزی و کارورزی در پژوهشگاه و هم‌چنین همکاری برای پذیرش آنان در سایر بخش‌­های صنعت برق و حمایت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مسابقات علمی مرتبط با صنعت برق در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از جمله موضوعاتی بود که در این تفاهم‌نامه طرح شد و به امضا رسید.

 همچنین حمایت از انجام طرح‌های تحقیقاتی ـ کاربردی مورد توافق طرفین بویژه فناوری‌های نوظهور در صنعت برق، اولویت دادن به عناوین مورد نظر پژوهشگاه در تعریف پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری، استفاده از اعضای هیات علمی پژوهشگاه نیرو به عنوان مشاور پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، همکاری در تشکیل گروه‌های پژوهشی و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و تبادل اطلاعات کتابخانه‌ای در زمینه کتب، نشریات و فیلم در راستای تحقیقات مورد نیاز صنعت برق نیز از دیگر موارد مورد تاکید و توافق در تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha