• شنبه / ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96011906532
  • منبع : نمایندگی کردستان

استاد دانشگاه کردستان در فهرست دانشمندان یک درصد برتر دنیا

استاد دانشگاه کردستان در فهرست دانشمندان یک درصد برتر دنیا

دکتر عبدالله سلیمی، استاد تمام دانشگاه کردستان در تازه‌ترین اعلام پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) که بر اساس فعالیت 10 سال اخیر پژوهشگران به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد، به عنوان عضوی از دانشمندان یک درصد برتر دنیا و یکی از نخبگان برجسته علمی جهان معاصر معرفی شد.

به گزارش ایسنا، پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد که هر دو ماه یکبار بر اساس آخرین تحولات در شبکه علم بین‌الملل روزآمد می‌شود. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه‌داران علم است.

بر اساس اطلاعات استخراج شده در مجموع ۲۲۸ ایرانی طلایه‌داران علم هستند که از این تعداد ۱۳۹ دانشمند برتر کشور متعلق به دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم هستند و دانشگاه‌های صنعتی هم ۴۰ نفر از نخبگان علمی کشور را پرورش داده‌اند و سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی ۳۷ نفر است.

پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور نیز ۳ نفر از دانشمندان برتر بین المللی را به خود اختصاص داده‌اند. سهم دانشگاه آزاد اسلامی در این فهرست ۹ نفر است.

مرجعیت علمی بر اساس تعداد ارجاعات صورت گرفته به پژوهش‌های پژوهشگران تعیین می‌شود و ارجاعات یا استنادها بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش‌های منتشر شده هستند. هر اندازه تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش‌های وی بالاتر بوده و این پژوهش‌ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده‌اند.

ISI برای انتخاب دانشمندان یک درصد برتر دنیا، تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر را شمارش کرده و این محققان را در ۲۲ رشته موضوعی طبقه‌بندی می‌کند؛ سپس این محققان بر اساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب‌سازی شده و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می‌شوند.

پروفسور عبدالله سلیمی سال 1346 در شهرستان بانه متولد شده است، وی کارشناسی را در رشته شیمی محض از دانشگاه مازندران در سال 1369، کارشناسی ارشد را در رشته شیمی تجزیه از دانشگاه تبریز در سال 1372 و مقطع دکترا را در رشته شیمی - تجزیه از دانشگاه تربیت مدرس در سال 1377 به پایان رسانده و از سال 1377 تاکنون در دانشگاه کردستان مشغول به تدریس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha