• سه‌شنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96022616740
  • خبرنگار : 71551

محققان دانشگاه بیرمنگام محقق کردند

درمان غیرتهاجمی برای یک بیماری چشمی

درمان غیرتهاجمی برای یک بیماری چشمی

محققان دانشگاه بیرمنگام موفق به یافتن یک روش درمانی جدید برای بیماری دژنراسیون ماکولا AMD (یا تخریب لکه زرد) وابسته به سن شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، این روش جدید امیدهای تازه ای را برای بیماران مبتلا به این بیماری فراهم کرده تا بتوانند به جای تزریق، با استفاده از یک قطره چشمی ساده درمان شوند.

دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD)، یک اختلال معمول چشم است که می‌تواند به از دست دادن بینایی مرکزی منجر شود.

یک تیم از دانشمندان موفق به یافتن یک درمان جدید برای این اختلال شدند که تزریق ماهانه فعلی را با یک قطره چشمی ساده جایگزین می‌کند.

تنها در بریتانیا AMD بیش از 600 هزار نفر را تحت تاثیر قرار داده و در ایالات متحده این بیماری شایع ترین علت از دست دادن بینایی برای افراد بالای سن 50 است.

متاسفانه درمان‌های فعلی بسیار تهاجمی بوده و به صورت تزریق‌های ناخوشایند و مستقیم به چشم انجام می‌شود.

در این روش‌ها نه تنها خطر آسیب رسیدن به چشم وجود دارد بلکه وارد کردن سوزن به چشم، یک روش درمانی ناخوشایند محسوب می‌شود.

خوشبختانه یک تیم از دانشمندان دانشگاه بیرمنگام یک درمان جدید پیشگامانه را توسعه دادند که می‌تواند این دارو را در قالب یک قطره چشمی به جای تزریق به چشم بیمار برساند.

این تیم موفق به تولید یک پپتید نفوذکننده در سلول(CPP) شدند که می‌تواند دارو را در عرض چند دقیقه به بخش مورد نظر چشم برساند.

این پژوهش که به تازگی منتشر شده نشان دهنده یک روش موثر و غیر سمی است که داروی AMD را با استفاده از روش CPP به چشم موش و خوک ارائه کرده است.

در این آزمایشات مشخص شد که تاثیر این روش درمانی جدید با روش‌های پیشین برابری می‌کند با این تفاوت که روشی غیرتهاجمی و خوشایند است.

در حالی که این پژوهش در جهت درمان بیماری AMD انجام شده، محققان اشاره می‌کنند که این تحقیق به طور بالقوه می‌تواند برای دیگر بیماری‌های مزمن چشمی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

این پژوهش در مجله ‏‫Investigative Ophthalmology and Visual Science منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha