• جمعه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 96031910224
  • منبع : نمایندگی لرستان

ارائه 12 عنوان پایان‌نامه درباره اقتصاد مقاومتی در دانشگاه لرستان

ارائه 12 عنوان پایان‌نامه درباره اقتصاد مقاومتی در دانشگاه لرستان

رئیس دانشگاه لرستان با اشاره به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی دانشگاه از ارائه 12 عنوان پایان‌نامه درباره اقتصاد مقاومتی خبر داد.

دکتر خسرو عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در کمیته اجتماعی فرهنگی اقتصاد مقاومتی دانشگاه، سه پیشنهاد مطرح شد و مورد تأیید قرار گرفت که از آن جمله می‌توان به ایجاد مرکز رشد شماره 2 خرم‌آباد، راه‌اندازی مرکز شتاب‌دهی ICT و ارائه 12 عنوان پایان‌نامه درباره اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.

وی به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی دانشگاه در قالب کمیته عمرانی اشاره کرد و گفت: احداث سازمان مرکزی، احداث آمفی تئاتر مرکزی، بیمارستان تخصصی دامپزشکی، ساختمان آموزشی و دانشکده کشاورزی، احداث مجتمع آزمایشگاهی دانشکده کشاورزی و فاز دوم توسعه دانشکده علوم پایه از جمله پروژه‌های عمرانی اقتصاد مقاومتی دانشگاه لرستان است.

عزیزی اضافه کرد: همچنین ایجاد مرکز رشد شماره 2 خرم‌آباد با همکاری پارک علم و فناوری لرستان با هدف ایجاد مرکز تخصصی و حرفه‌ای با استقرار واحدهای مختلف اقتصادی اعم از صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات برای حمایت از واحدهای فناور در راستای ارتقای توان تولید ملی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با اعتباری بالغ بر 5000 میلیون ریال در قالب پروژه‌های اقتصادی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: مرکز شتاب‌دهی ICT در سال گذشته با هدف تهیه بسته‌های نرم‌افزاری در حوزه‌های صنعت، آموزش، اقتصاد و ... به منظور استفاده عموم، ارتقای توان تولید ملی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در سال 95 با اعتباری بالغ بر 4000 میلیون ریال راه‌اندازی شد.

وی عنوان کرد: همچنین مرکز آگاهی‌رسانی پشتیبانی و امداد (آپا) فضای سایبری سال گذشته با اعتباری بالغ بر 4000 میلیون ریال راه‌اندازی شد.

عزیزی در ادامه از فعالیت بنیاد خیرین حامی خبر داد و افزود: اساسنامه این بنیاد خیرین تصویب و هیأت مدیره آن نیز تشکیل شده و پروژه ساخت مسجد دانشکده کشاورزی که در حال انجام است، از سوی خیرین این بنیاد بوده است.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: در سال 93 به منظور افزایش همفکری نخبگان و خبرگان در موضوعات ملی و منطقه‌ای و با مأموریت تقویت ارتباط نظام‌مند میان نهادهای سه‌گانه دانشگاه، دولت و جامعه و ایجاد عزم ملی برای توسعه پایدار کشور در قالب 6 کارگروه بهداشت و سلامت، محیط زیست، فرهنگی، اجتماعی، سیاست داخلی، علوم و فناوری و اقتصادی ایجاد شده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha